نوشابه "مشکی" مضرتر یا "زرد"
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تشریح مضرات متفاوت نوشابه مشکی و نوشابه زرد گفت: کسانی که در برنامه غذایی خود آب و غذا به اندازه کافی مصرف میکنند تا جایی که ممکن است ماءالشعیر نیز ننوشند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تشریح مضرات متفاوت نوشابه مشکی و نوشابه زرد گفت: کسانی که در برنامه غذایی خود آب و غذا به اندازه کافی مصرف میکنند تا جایی که ممکن است ماءالشعیر نیز ننوشند.
به گزارش تسنیم، آزیتا حکمت دوست با اشاره به فواید و مضرات دلستر اظهار داشت: گاز دلستر باعث مشکلات گوارشی، التهاب و رفلاکس معده میشود، شیرینی آن چاق کننده و یکی از عاملان پوسیدگی دندان است.
متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به اینکه طعمهای دلستر مصنوعی است، افزود: توصیه میشود دلستر بدون طعم و بدون شیرینی مصرف شود.
حکمت دوست عنوان کرد: دلستر از نوشابه بهتر است با این تفاوت که دلستر دارای ویتامین ث و گروه ویتامین ب و برای دفع سنگ کلیه مفید است، در حالیکه نوشابه جذب کلیه را مختل میکند، چاق کننده است، فسفر بالایی دارد، کلسیم را دفع میکند و باعث پوکی استخوان میشود، همچنین نوشابه مشکی از زرد مضرتر است.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: اگر نوشابه بلافاصه بعد از غذا نوشیده نشود کلسیم بدن را دفع نمیکند.
حکمت دوست توصیه کرد: کسانی که در برنامه غذایی خود آب و غذا به اندازه کافی مصرف میکنند تا جایی که ممکن است ماءالشعیر ننوشند.