برداشت زود هنگام انگور در شهر کامو و چوگان

با برودت ناگهانی سرما .در کامو و چوگان برداشت محصول انگور زودتر شروع شد.

اصفهان امروز: با برودت ناگهانی سرما .در کامو و چوگان برداشت محصول انگور زودتر شروع شد.
خانواده ها با همکاری یکدیگر و دسته جمعی نسبت به جمع آوری این میوه خوشمزه و خوش طعم پاییزی اقدام کردند.
ابتدا بعد از چیدن انگور در باغات برای مصارف مختلفی انگورها دسته بندی می شوند.
انگورهای با کیفیت بالا جهت کشمش بصورت کاملا سنتی به نخ هایی بسته می شوند و از سقف های چوبی منازل آویزان می کنند تا به مرور زمان حدود حداقل 3 و حداکثر 5 ماه خشک شوند.
مقداری از انگور که از کیفیت کمتری بر خوردار است جهت پخت شیره و مربا مورد استفاده قرار می گیرد.
به اینصورت که ابتدا نسبت به آبگیری آن داخل کیسه های نخی اقدام کرده و آب به دست آمده از انگور را مقداری حرارت میدهند و با خاک مخصوص که از کوه های اطراف تهیه می شود، نسبت به حلال شرعی استفاده می شود .
بعد از خاک زدن به آب انگور و حرارت مختصر چند ساعتی به همین حالت می ماند تا املاح ته نشین شده و آب زلال را مجدد جوشانده تا به غلظت مناسب شیره برسد.
مجدد از تفاله بدست آمده انگور در قسمت آبگیری و مقداری انگور بی کیفیت سرکه انگور تهیه میشود که در نوع خود یکی از بهترین سرکه های مصرفی مردم میباشد
لازم به ذکر است بیش از 100 هکتار از باغات کامو زیر کشت انگور می باشد.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار