تصویب طرح بازآفرینی پایدار شهری در بیش از ۵۷ شهر استان

مدیرکل راه و شهرسازی اصفهان با بیان اینکه طرح بازآفرینی پایدار شهری در بیش از ۵۷ شهر استان اصفهان مصوب شده است، گفت: فرآیند تدوین سند بازآفرینی ملی در استان اصفهان انجام شد.

مدیرکل راه و شهرسازی اصفهان با بیان اینکه طرح بازآفرینی پایدار شهری در بیش از ۵۷ شهر استان اصفهان مصوب شده است، گفت: فرآیند تدوین سند بازآفرینی ملی در استان اصفهان انجام شد.
به گزارش تسنیم، حجت الله غلامی صبح امروز در جلسه ستاد بازآفرینی پایدار شهری استان اصفهان اظهار داشت: استان اصفهان دارای گستردگی زیاد برای بازآفرینی است؛ بافت‌های فرسوده شناسایی‌شده در استان نزدیک به 8 هزار و 100 هکتار، بافت‌های تاریخی نزدیک به 3 هزار هکتار است.
وی افزود: سکونت‌گاه‌های غیررسمی شناسایی‌شده نیز بیش از 3 هزار و 800 هکتار است که درمجموع 14 هزار و 800 هکتار بافت ناکارآمد در استان وجود دارد که 50 درصد آن در شهر اصفهان و مابقی در سایر شهرهای استان است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان تصریح کرد: طرح بازآفرینی پایدار شهری بیش از 57 شهر استان اصفهان مصوب شده است؛ فرآیند تدوین سند بازآفرینی ملی در استان اصفهان انجام شده که توجه به میراث اجتماعی فرهنگی مهم‌ترین معیار آن بوده است.
وی خاطرنشان کرد: برای توسعه حمل‌ونقل عمومی استان اصفهان نگاه ویژه‌ای نیاز است؛ کارگروه‌های بازآفرینی پایداری شهری استان در حال فعالیت هستند؛ ستادهای بازآفرینی شهرستانی در هر 24 شهرستان اصفهان راه‌اندازی شده است.
غلامی پیرامون اقدام‌های صورت گرفته توسط ستاد بازآفرینی استان اصفهان، گفت: آموزش مردم، مدیران و حرفه مندان ازجمله اقدام‌های ستاد بازآفرینی استان اصفهان به حساب می‌آیند؛ تمامی 24 فرماندار شهرستان‌های استان اصفهان با مفهوم بازآفرینی آشنا شده‌اند؛ پروژه‌های بازآفرینی با 117 واحد در استان اصفهان و برای ابتدای کار در "همت‌آباد" آغاز شده است و تسهیلات ودیعه‌ای به محلات زینبیه و قائمیه اختصاص داده خواهد شد.
وی ادامه داد: 4 هزار و 623 مورد تعداد واحدهای متقاضی نوسازی معرفی‌شده به بانک‌ها از سال 94 بوده است؛ تفاهم‌نامه‌ای با شهرداری‌ها تنظیم‌شده تا پروژه‌های جدید بازآفرینی بااعتباری بیش از 23 میلیارد تومان را در شهرهای خود معرفی کنند.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان پیرامون وضعیت موزه بزرگ اصفهان تصریح کرد: برای تکمیل پرداخت خرید کارخانه ریسباف 40 میلیارد تومان دیگر نیاز هست که امیدواریم وزیر راه دستور پرداخت تخصیص آن را بدهد؛ کلید کارخانه ریسباف هنوز تحویل اداره کل راه و شهرسازی داده نشده که پس از تحویل آن مسابقه بین‌المللی این موزه انجام خواهد شد.
وی در پایان گفت: بازآفرینی بافت‌های فرسوده در اراضی با مالکیت خصوصی 70 درصد باقیمانده مشمول اعمال ماده 101 قانون شهرداری‌ها محقق می‌شود؛ استفاده از اراضی 40 هکتاری انبار لوله با مالکیت راه و شهرسازی و در تصرف سازمان‌های خدماتی یکی از راهکارهای بازآفرینی پایدار شهری است.

ارسال نظر