عابدی: وزارت نیرو حق برداشت آب از سهم مردم را ندارد

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در استان اصفهان، زاینده‌رود، محیط زیست و رفع آلودگی‌های مربوط به آن اولویت‌های ما هستند. زاینده‌رود نه‌تنها به حیات شهر اصفهان گره‌خورده است بلکه به اقتصاد اصفهان نیز ارتباطی نزدیک دارد و خشک بودن آن موجب تحمیل فشار به کشاورزان شرق اصفهان شده است.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در استان اصفهان، زاینده‌رود، محیط زیست و رفع آلودگی‌های مربوط به آن اولویت‌های ما هستند. زاینده‌رود نه‌تنها به حیات شهر اصفهان گره‌خورده است بلکه به اقتصاد اصفهان نیز ارتباطی نزدیک دارد و خشک بودن آن موجب تحمیل فشار به کشاورزان شرق اصفهان شده است.

به گزارش ایسنا حیدر علی عابدی صبح امروز (دوشنبه) در نشستی خبری، اظهار کرد: آنچه محیط را اصلاح می‌کند فضای باز رسانه است. در این فضای رسانه‌ای اولویت‌های ما در استان مشخص است. سیاست‌های کلی عملکرد اقتصادی و نقش دولت در توسعه استان باید مشخص شود.

وی گفت: گاهی فشارهای اجتماعی موجب استخراج مصوباتی می‌شود که متناسب با اهداف مجلس شورای اسلامی نیست. مجلس باید برای خود برنامه تدوین شده‌ای داشته باشد و اگر اعتقاد داریم دولت نباید حجیم شود تصویب قوانینی که موجب بزرگ شدن دولت می‌شود منطقی نیست.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: در استان اصفهان، زاینده‌رود، محیط‌زیست و رفع آلودگی‌های مربوط به آن اولویت‌های ما هستند. زاینده‌رود نه‌تنها به حیات شهر اصفهان گره‌خورده است بلکه به اقتصاد اصفهان نیز ارتباطی نزدیک دارد و خشک بودن آن موجب تحمیل فشار به کشاورزان شرق اصفهان شده است.

عابدی اضافه کرد: خواسته یا ناخواسته اصفهان بار نیمی از صنعت کشور را بر عهده دارد و رکود حاکم بر صنعت نباید ادامه داشته باشد باید. در عین توجه به توان‌زیستی اصفهان صنایع نیز باید از رکود خارج شوند، پس باید بر بروی صنعتی پاک همچون صنعت گردشگری و میراث فرهنگی اصفهان تمرکز کنیم.

وی گفت: متأسفانه ادارات در بروکراسی گم‌ شده‌اند و مدیران قدرت تصمیم‌گیری نداشته و تنها به ارجاع نامه‌ها می‌پردازند. وقتی یک مدیر نامه‌ای را ارجاع می‌دهد باید حتی‌المقدور چارچوب‌های خود را در تصمیم‌گیری مشخص کند.

مدیران فکر و شاخصی برای تصمیم گیری ندارند

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، افزود: برای مثال نامه‌هایی که از جانب معاون و شخص آقای رییس جمهور در رابطه با زاینده‌رود به وزارت نیرو ارجاع شده است به صورت پلکانی از یک مدیر به مدیر دیگر منتقل می‌شود. متأسفانه مدیران فکر و شاخصی برای تصمیم‌گیری ندارند.

عابدی با اشاره به طرح تحول نظام سلامت تصریح کرد: این طرح آرزوی امام راحل و مقام معظم رهبری بود ه است و نباید بیمار به جز رنج بیماری رنج دیگری را متحمل شود. طرح تحول شکست نخورده است و فقط قدری شکننده شده است.

وی یادآور شد: این طرح باید در ریل خود حرکت کند، باید پزشک خانواده جدی گرفته شود، پرونده بیماران الکترونیک شود و سیستم ارجاع به درستی فعالیت کند. نباید برای مشکلات و بیماری‌های کوچک به پزشکان متخصص مراجعه شود. بخش زیادی از این مشکلات با پزشک خانواده برطرف شده و بار مالی مضاعف بر دوش دولت ایجاد نمی‌کند.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: منابع مالی خوبی برای تغییر تحول در نظام سلامت در نظر گرفته شده است، اما متأسفانه سازمان‌های بیمه دچار اشکالاتی هستند.

شورای شهر قوانین سخت گیرانه تری در حوزه حمل و نقل وضع کند

عابدی در پاسخ به این سؤال خبرنگار ایسنا که چه اقدام عملی برای کاهش آلودگی هوای اصفهان در مجلس شده است، گفت: برای رفع یا کاهش آلودگی هوای اصفهان تصمیمات خوبی گرفته شده است، کیفیت بنزین و گازوئیل افزایش یافته و مازوت از چرخه مصرف خارج شده است. اما بخشی از مشکلات به موتورسیکلت‌ها خودروهای تک سرنشین و فرهنگ حمل و نقل میان مردم مربوط می‌شود. شورای اسلامی شهر اصفهان باید با قوانین سخت گیرانه تری به این موضوع ورود کند.

وی با بیان اینکه وزارت نیرو حق برداشت را از آن بخشی که سهم مردم است ندارد، افزود: در رابطه با رودخانه زاینده‌رود باید لوله‌های برداشت آب دارای موتور و شناسه باشد و امروز هیچ مقیاسی برای تصمیمات مصوب وزارت نیرو وجود ندارد. همچنین باید از برداشت‌های غیرمجاز جلوگیری شود.

نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: در رابطه با بهداشت روان یک فضای خالی وجود دارد. اگر آموزش و پرورش و خانواده توان ورود به این بحث را داشتند امروز مشکلی نداشتیم مشکل اصلی این است که در کشور تخصصی به نامه پرستار بهداشت جامعه وجود ندارد.

عابدی گفت: برخی داروهای نایاب داورهای مهمی نیستند و مشابه آن‌ها را در کشور تولید می‌کنند. اقداماتی که در علم داروسازی رخ داده است چیزی کمتر از پیشرفت ما در علوم هسته‌ای نیست و باید با کنترل ورود برخی از داروها توسط سازمان غذا و دارو از داروسازان داخلی حمایت کنیم.

ارسال نظر