دستیار رئیس‌جمهور از پاپ قدردانی کرد

علی یونسی دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی در پیامی، میلاد حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی را تبریک گفت.

علی یونسی دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی در پیامی، میلاد حضرت مسیح (ع) و آغاز سال نو میلادی را تبریک گفت.
دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی، در پیام خود، با اشاره به عذرخواهی پاپ از مسلمانان میانمار، این اقدام را در راستای الگوی همزیستی اخلاقی ادیان توحیدی دانسته است. در این پیام آمده است: فرارسیدن میلاد مسعود حضرت عیسی مسیح (ع)، پیام‌آور محبت، مدارا و انسان‌دوستی و همچنین آغاز سال نو میلادی را به همهٔ پیروان این دین توحیدی و ایرانیان عزیز مسیحی (ارامنه، آشوریان و کلدانیان) صمیمانه تبریک می‌گویم. یونسی، جهان امروز را تشنهٔ همدلی، صلح، آرامش، اعتدال، مدارا و عقلانیت عنوان کرده و تصریح کرده: این مفاهیم از تعالیم و آموزه‌های اساسی ادیان توحیدی است. آموزه‌هایی که بر پایه اصل کرامت انسانی و عدالت اجتماعی بنیان شده است. باور به اصل کرامت ذاتی بشر، زیربنای رعایت حقوق شهروندی و ارزش دانستن همبستگی و انسجام ملت‌هاست. در ادامه، آمده است: پیام تمام ادیان الهی به بشر آن است که مروت و مدارا، پادزهر خشونت و آموزه‌های شیطانی است. درس بزرگ این ادیان آسمانی پذیرش دیگری و زندگی مسالمت‌آمیز همراه با صلح، مدارا و محبت است و راه پیشنهادی برای دستیابی به چنین جهان زیستی، گفت‌وگو پیروان ادیان و دوری از افراط و خشونت است. یونسی، با اشاره به سفر پاپ فرانسیس اول؛ رهبر کاتولیک‌های جهان، به کشور میانمار، اقدام وی در عذرخواهی از مسلمانان آسیب‌دیده از خشونت پیروان افراطی بودائی را، اقدامی «مسیح‌گونه» توصیف کرده و آن را در راستای الگوی همزیستی اخلاقی ادیان توحیدی، دانسته است. در ادامه پیام دستیار رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌های دینی و مذهبی آمده است: نکته درس‌آموز این عمل آن است که جناب پاپ از جایگاه یکی از رهبران بزرگ مسیحیت از مسلمانان کشوری دیگر (میانمار) به دلیل ظلم پیروان آیین بودائی، دلجویی کردند. این اقدام شایسته ایشان، بسیار قابل‌تقدیر است. این‌جانب به‌عنوان یک ایرانی مسلمان و مشاور رئیس‌جمهور در امور اقوام و اقلیت‌ها، بابت این حرکت خداپسندانه، از ایشان سپاسگزاری می‌نمایم. به امید روزی که جهان بشری عاری از خشونت و افراط‌گرایی باشد.

ارسال نظر