قلبی‌های عاشقانه، شرینی شب عید خانواده

این شکلات‌های قلبی خوشمزه را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای عید از میهمان‌ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: این شکلات‌های قلبی خوشمزه را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای عید از میهمان‌ها پذیرایی کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • شکلات سفید: 200 گرم
  • بیسکویت (پودرشده): 300 گرم
  • پسته (برشته شده و پودر شده): 100 گرم
  • عسل: یک قاشق سوپ خوری
  • گلاب: 2 قاشق چای خوری
  • مربای زردآلو: 3 قاشق سوپ خوری
  • خامه صبحانه: 3 قاشق سوپ خوری
  • شکلات سیاه (آب شده): 100 گرم
  • شکلات سیاه (آب شده اضافه): 150 گرم
  • خرده بیسکوییت: 100 گرم


طرز تهیه:

  1. شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
  2. سپس داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
  3. سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
  4. در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
  5. مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
  6. می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.
ارسال نظر