قلبیهای عاشقانه، شرینی شب عید خانواده
این شکلاتهای قلبی خوشمزه را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای عید از میهمانها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
ماهنامه کیک و شیرینی: این شکلاتهای قلبی خوشمزه را به راحتی میتوانید تهیه کنید و برای عید از میهمانها پذیرایی کنید و لذت ببرید.
مواد لازم:
- شکلات سفید: 200 گرم
 - بیسکویت (پودرشده): 300 گرم
 - پسته (برشته شده و پودر شده): 100 گرم
 - عسل: یک قاشق سوپ خوری
 - گلاب: 2 قاشق چای خوری
 - مربای زردآلو: 3 قاشق سوپ خوری
 - خامه صبحانه: 3 قاشق سوپ خوری
 - شکلات سیاه (آب شده): 100 گرم
 - شکلات سیاه (آب شده اضافه): 150 گرم
 - خرده بیسکوییت: 100 گرم
 
  
طرز تهیه:
- شکلات سفید ذوب شده، بیسکویت پودر شده، پسته، عسل، گلاب، مربای زردآلو، خامه صبحانه و شکلات سیاه آب شده را مخلوط کنید تا یکدست شده به صورت خمیر نرمی درآید.
 - سپس داخل یک عدد قالب 20×20 سانتیمتری را که چرب کرده و با کاغذ پوشش داده اید ریخته و صاف کنید و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
 - سپس از یخچال خارج کرده و از قالب جدا کنید و برش بزنید.
 - در صورت تمایل می توانید از کاتر مورد نظر استفاده کرده و برش را انجام دهید.
 - مجددا در یخچال قرار دهید، شکلات سیاه آب شده اضافه را با خرده بیسکویت مخلوط کرده شیرینی برش خورده را از یخچال خارج کنید و داخل شکلات غوطه ور کنید و روی توری قرار دهید تا شکلات اضافه از آن جدا شود.
 - می توانید این شیرینی را به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید.