نظارت جدی بر ماشین های حمل آرد شود
استاندار اصفهان با تاکید بر اینکه مطالعات خوبی برای اطلس سلامت اصفهان انجام شده است، گفت: باید نظارت بر ماشین های حمل آرد با در نظر گرفتن ضوابط لازم برای بهداشتی بودن کامل آرد صورت گیرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا رسول زرگرپور در شورای آرد و نان استان با اشاره به گزارش اتاق اصناف در خصوص ایام نوروز، اظهارداشت: در این ایام ۱۲۱۱ واحد نانوایی در هسته مرکزی شهر، کشیک بندی و با افزایش ساعت کار این واحدها عملا از ایجاد صف های طولانی نانوایی جلوگیری شد.
استاندار اصفهان با اشاره به بازرسی و نظارت واحدهای عرضه کننده نان سرد و بسته بندی شده، اظهارداشت: باید تذکرات لازم و برخوردهای قانونی با واحدهایی که ضوابط بهداشتی را رعایت نمی کنند و نان فاقد شناسه عرضه می کنند، صورت گیرد.
وی در ادامه تاکید کرد: باید نظارت بر ماشین های حمل آرد با در نظر گرفتن ضوابط لازم برای بهداشتی بودن کامل آرد صورت گیرد.
زرگرپور به بررسی وضعیت کیفیت آرد و گندم اصفهان در مقایسه با سایر استان ها اشاره کرد و افزود: مصرف نمک و میزان نمک در نان باید کاهش یابد چرا که علاوه برسلامت مردم در کاهش هزینه های بیمارستانی و ... نیز بسیار موثر خواهد بود.
وی افزود: مطالعات خوبی برای اطلس سلامت اصفهان انجام شده است که می توان از این مطالعات در جهت تقویت بنیه سلامت جامعه استفاده کرد.
گفتنی است؛ در این جلسه نتایج ارزیابی و درجه بندی کارخانجات غله، وضعیت سهمیه آرد و سرانه مصرف شهرستان ها بررسی و بر تعیین تکلیف واحدهای نانوایی بدون پروانه و بدون فعالیت و تسریع در شناسه دار کردن نان های سرد و بسته بندی شده تاکید شد.