با روش‌های سلبی نمی‌توان برای ساماندهی مشاغل شهری تصمیم‌گیری کرد

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: با روش‌های سلبی نمی‌توان برای ساماندهی مشاغل شهری تصمیم‌گیری کرد، بلکه باید برای این منظور مشوق‌هایی در نظر گرفته شود.

مدیر عامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان گفت: با روش‌های سلبی نمی‌توان برای ساماندهی مشاغل شهری تصمیم‌گیری کرد، بلکه باید برای این منظور مشوق‌هایی در نظر گرفته شود.
محمد مجیری در گفت و گو با ایمنا اظهارکرد: برای ساماندهی مشاغل باید از مدل‌های مختلف سرمایه گذاری و مشارکت اتحادیهها استفاده کنیم، زیرا بودجه سازمان ساماندهی مشاغل شهری محدود است و نمی‌تواند مشکلات را به صورت کامل رفع کند.
وی با بیان اینکه اولویت سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده های کشاورزی، ساماندهی مشاغل شهری است، گفت: نگاه مدیریت شهری، عمران شهری، اقتصاد شهری، حمل و نقل و ترافیک باید با نگاه ساماندهی مشاغل توأم باشد.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان تصریح کرد: طبق آمار سامانه اصناف کشور، ۷۷ هزار و ۳۷۳ واحد صنفی پروانه‌دار در اصفهان مشغول به کار هستند که این برای شهر اصفهان یک فاجعه است، زیرا به ازای هر ۲۶ نفر یک واحد صنفی خرده فروش فعال است و این آمار با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد.
وی با بیان اینکه شهر اصفهان نیاز به بازنگری در حوزه مشاغل شهری دارد، ادامه داد: شهر اصفهان در حال قفل شدن است، از این رو باید نگاه مدیران شهری به سمتی باشد که به ساماندهی مشاغل شهری کمک کند.
مجیری با اشاره به فعالیت مشاغل مزاحم در اصفهان اظهارکرد: انتقال ۵۰۰ واحد ریخته گری به خارج از شهر که تراکم بیشتر آنها در خیابان‌های امام رضا(ع) و امام خمینی(ره) است، دغدغه سازمان ساماندهی مشاغل شهری و مسئولان اتاق اصناف است، اما باید با مطالعه و برنامه‌ریزی دقیق این اهداف دنبال شود.
وی تاکید کرد: با روش‌های سلبی نمی‌توان برای واحدهای صنفی تصمیم‌گیری کرد، بلکه باید برای این منظور مشوق‌هایی در نظر گرفته شود.
مدیرعامل سازمان ساماندهی مشاغل شهری و فرآورده‌های کشاورزی شهرداری اصفهان تصریح کرد: موزاییک‌سازان محله ولدان، واحدهای نساجی واقع شده در بافت مسکونی کردآباد و دیگر رسته های مزاحم نیز باید به مرور ساماندهی شوند.

ارسال نظر