طرز تهیه دسر کرم انبه
تابستان فصل انواع و اقسام میوههای خوشمزه است که البته همه شان از دیدگاه طب سنتی طبعی سرد دارند. انبه، اما طبعی گرم دارد؛ بنابراین در کنار بقیه میوههای سرد انبه هم بخرید و در دسرهای تان از آن استفاده کنید.
تابستان فصل انواع و اقسام میوههای خوشمزه است که البته همه شان از دیدگاه طب سنتی طبعی سرد دارند. انبه، اما طبعی گرم دارد؛ بنابراین در کنار بقیه میوههای سرد انبه هم بخرید و در دسرهای تان از آن استفاده کنید.
مواد لازم کرم انبه :
انبه | 2 عدد |
پودر ژلاتین | 3 قاشق سوپخوری |
شیر | 3 پیمانه |
آب سرد | نصف پیمانه |
شکر | نصف پیمانه |
وانیل | نصف قاشق سوپخوری |
خامه صبحانه | 1 پیمانه |
طرز تهیه کرم انبه :
ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید. ظرف را روی بخار کتری بگذارید تا ژلاتین در آب حل شود و رنگ آن شفاف گردد.
انبه ها را پوست بکنید و از هسته جدا کنید و در کاسه ای بریزید. تکه های درشت آن را کمی خرد کرده، همراه شیر و شکر در مخلوط کن بریزید تا مواد با هم مخلوط و شکر حل شود.
خامه و وانیل را به مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید و خوب هم بزنید. حالا ژلاتین حل شده را به مواد اضافه کنید و باز کمی هم بزنید. مایه دسر آماده است.
مایه آماده را داخل قالب بریزید. روی آن را سلفون بکشید و 4-3 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود و به اصطلاح ببندد. دسر را در ظرف مورد نظر برگردانده با چیپس شکلات و یا ترافل تزیین کنید.
منبع: بیتوته