دسر اورئو؛ یک بمب بیسکوییتی خوشمزه

دسر اورئو یک دسر فوق العاده خوشمزه با تزئین بیسکوییت است که به بمب بیسکوییتی هم معروف است. این دسر خامه‌ای را تهیه کنید و لذت ببرید.

ماهنامه کیک و شیرینی: دسر اورئو یک دسر فوق العاده خوشمزه با تزئین بیسکوییت است که به بمب بیسکوییتی هم معروف است. این دسر خامه ای را تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم:

  • پنیر خامه ای: 570 گرم
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • اسانس وانیل: یک قاشق چایخوری
  • پودر ژلاتین: 14 گرم
  • بیسکویت اورئو: 2 بسته
  • خامه فرم گرفته: برای تزئین
  • توت فرنگی: به دلخواه


طرز تهیه:

  1. خامه را آنقدر بزنید تا پف کند.
  2. سپس آن را با پنیر خامه ای، پودر شکر و اسانس وانیل به خوبی مخلوط کنید تا صاف و یکدست شوند.
  3. پودر ژلاتین را در مقدار کمی آب حل کرده و سپس به مواد اضافه و مخلوط کنید.
  4. درون کاسه ای را کاملا با سلفون بپوشانید.
  5. بیسکویت های اورئو را کف و کناره های کاسه بچینید.
  6. حدود یک چهارم از مخلوط پنیر خامه ای را کف و کناره های قالب روی بیسکویت ها پخش کنید.
  7. توت فرنگی ها را برش داده و به همراه بقیه بیسکویت ها روی مواد بچینید.
  8. این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و لایه آخر بیسکویت قرار دهید.
  9. کاسه را حدود 2 ساعت یا بیشتر در یخچال قرار دهید تا مواد سفت شود.
  10. سپس دسر را برگردانید و از قالب جدا کنید.
  11. روی دسر را با خامه فرم گرفته تزئین کرده و سپس سرو کنید.

پیشنهاد:

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار