۱۳۱ مددکار اجتماعی از معتادان بهبود یافته حمایت میکنند
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۳۱ مددکار اجتماعی از ۱۷ استان کشور، پس از گذران چهار دوره آموزشی، از اواخر آبان، از معتادان بهبود یافته، حمایت موردی میکنند.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور گفت: ۱۳۱ مددکار اجتماعی از ۱۷ استان کشور، پس از گذران چهار دوره آموزشی، از اواخر آبان، از معتادان بهبود یافته، حمایت موردی میکنند.
فرید براتی در حاشیه سفر به اصفهان در گفتوگو با تسنیم با اشاره به مدیریت موردی، اظهار داشت: این مدیریت برای بازتوانی معتادان بهبود یافته، به کار میرود.
وی افزود: مدیریت موردی، برای بازتوانی روانی و اجتماعی معتادانی است که مراحل سم زدایی را در مطبها، کلینیکها و کمپهای ترک اعتیاد گذراندهاند و قصد برگشت به جامعه و خانواده را دارند.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه حمایت از معتادان بهبود یافته بسیار مهم است، گفت: در این راستا بهزیستی کشور سعی در حمایت آنها در زمینههایی چون اسکان، پذیرش خانواده و اشتغال آنها دارد.
وی ادامه داد: بعضی از معتادان بهبود یافته، مکانی برای اسکان، شغلی برای امرار معاش و یا خانواده ندارند، و برای اینکه پس از خروج از کمپ و بهبودی به پاتوقهای قبلی و دوستان ناباب مراجعه نکنند، باید از آنان حمایت کرد تا به دلایل گوناگون رها نشوند و دوباره به سمت اعتیاد نروند.
براتی تصریح کرد: حمایتهای روانی اجتماعی و بازتوانی، حلقه بسیار مهم در بهبودی و جامعه پذیری و برگشت به جامعه فرد مصرف کننده مواد است.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور با اشاره به حمایتهای موردی معتادان بهبود یافته، اظهار داشت: این کار با هماهنگی دبیرخانه ستاد مبارزه با مواد مخدر و بهزیستی انجام میشود.
وی افزود: برای این طرح اعتباراتی در نظر گرفته شده و دستورالعملهایی نیز آماده شده که از طریق سازمان بهزیستی استانها، اجرا شود.
براتی خاطرنشان کرد: 131 مددکار اجتماعی از 17 استان کشور، برای این کار طی چهار دوره، آموزش میبینند و سپس با دریافت مجوز از اواخر آبان ماه سال جاری، فعالیت خود را برای حمایت از معتادان بهبود یافته شروع میکنند.
وی با بیان اینکه سومین دوره آموزشی برای مددکاران اجتماعی در اصفهان در حال برگزاری است، گفت: نخستین دوره در مازندران، دومین دوره در البرز و سومین دوره در اصفهان و چهارمین دوره در تهران برگزار میشود.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور افزود: مددکاران آموزش دیده، هر گونه حمایتی که برای معتاد بهبود یافته مورد نیاز است را به طور موردی برای آنها انجام میدهند.
براتی اظهار داشت: این حمایتها شامل اسکان، پیگیری پذیرش خانواده از معتاد بهبود یافته، ادامه درمان، خدمات دارویی و غیر دارویی و اشتغال است.
معاون پیشگیری و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: امکانات و اعتبارات لازم برای انجام این امور، تدارک دیده شده تا بهترین خدمات را پس از بهبودی به معتادان بهبود یافته ارائه کنیم.