خشکی زاینده رود قایقرانی اصفهان را نابود کرد

دبیر هیئت قایقرانی استان اصفهان گفت: از زمانی که زاینده رود خشک شد، ورزش قایرانی به سمت نابودی پیش رفت که امیدوارم زاینده رود هرچه زودتر احیا شود تا بتوانیم رشته قایقرانی را به روزهای خوبش بازگردانیم.

دبیر هیئت قایقرانی استان اصفهان گفت: از زمانی که زاینده رود خشک شد، ورزش قایرانی به سمت نابودی پیش رفت که امیدوارم زاینده رود هرچه زودتر احیا شود تا بتوانیم رشته قایقرانی را به روزهای خوبش بازگردانیم.
هادی قاضی عسگر در گفت و گو با ایسنا با اشاره به اینکه فدراسیون قایقرانی با سرپرست اداره می‌شود، اظهار کرد: هر فدراسیونی باید رئیس آن زودتر انتخاب شود چرا که می‌تواند بر روی خیلی از مسائل فدراسیون و برنامه ریزی‌ها تأثیر گذار باشد. سرپرست‌های فدراسیون‌ها نمی‌توانند تصمیمات خاصی بگیرند و همین امر نشان می‌دهد که باید به زودی برای فدراسیون رئیس انتخاب شود.
وی ادامه داد: قرار بود بعد از مسابقات آسایی جاکارتا رئیس فدراسیون قایرانی انتخاب شود، اما به علت اجرای قانون منع به کارگیری بازنشستگان برخی از افرادی که برای ریاست ثبت نام کرده بودند انصراف دادند و همین مسئله موجب شد تا انتخابات فدارسیون تعویق داشته باشد. این تاخیرها می‌تواند تاثیرات منفی در پی داشته باشد به عنوان مثال؛ مسابقات جهانی 2019 قایقرانی در پیش است که با شکل گرفتن صحیح فدراسیون می‌توان به نتیجه مناسبی رسید.
دبیر هیئت قایقرانی استان اصفهان در رابطه با وضعیت قایقرانی استان اصفهان، خاطرنشان کرد: امیدوارم که اداره کل حمایت مناسب را از این رشته ورزشی به عمل بیاورد و تا به امروز حمایت مناسبی از این هیئت و رشته ورزشی زیر مجموعه هیئت نشده است. با توجه به خشک بودن رود خانه زاینده رود حداقل چیزی که برای تمرین ورزشکاران نیاز داریم، چند استخر است تا بتوان در آن تمرین کرد و برای مسابقات آماده شد.
قاضی عسگر با بیان اینکه در گذشته اکثر بازیکنان تیم ملی بانوان و آقایان از استان اصفهان بوده‌اند، افزود: از زمانی که زاینده رود خشک شد، ورزش قایقرانی به سمت نابودی پیش رفت. در حال حاضر از اصفهان نیما حجتی و احمدرضا طالبیان در تیم ملی قایقرانی حضور دارند و در تیم ملی بانوان فقط شیوا مولوی نیا حضور دارد که نشان می‌دهد چقدر در رشته قایقرانی پسرفت کرده‌ایم. امیدوارم زاینده رود هرچه زودتر احیا شود تا بتوانیم رشته قایقرانی را به روزهای خوبش بازگردانیم.
وی ادامه داد: برای تمرین تیم استان اصفهان مجبور هستیم، برای پیدا کردن آب و محل تمرین به شهرستان‌های اطراف برویم و در بیرون از شهرستان بازیکنان را تمرین دهیم که باعث می‌شود خستگی زیادی می‌شود.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار