کنگره سراسری ارتوز و پروتز در اصفهان آغاز شد

سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران روز چهارشنبه در مرکز همایش های مجموعه سیتی سنتر اصفهان آغاز بکار کرد.

به گزارش ایرنا، دبیر علمی این کنگره، اطلاع رسانی از آخرین فناوری های نوین جهانی به کارشناسان و متخصصان، ارتقای سطح آموزش در رشته ارتوز و پروتز، بهبود کیفیت سطح خدمت‌رسانی در این بخش و افزایش همکاری ‌های بین بخشی و بحث و تبادل نظر پیرامون مشکلات شاغلان این رشته ها را از جمله اهداف برپایی این رویداد عنوان کرد.
ابراهیم صادقی، محورهای این کنگره را شامل مداخلات ارتوز و پروتز در ضایعات ارتوپدی، نورولوژی، دیابت، سالمندی، آسیب های ورزشی و حوادث، فناوری یا نوآوری در ساخت یا تولید محصولات، مواد اولیه یا قطعات ارتوز و پروتز، آموزش، چشم اندازها و سیاستگذاری در ارتوز و پروتز، همکاری بین بخشی، مسائل مرتبط با شاغلان حرفه و اخلاق حرفه ای اعلام کرد.
وی خاطرنشان کرد: در این همایش که مدعوینی از دانشگاه‌های علوم پزشکی اصفهان، همدان، شیراز، دانشگاه علوم پزشکی ایران، علوم بهزیستی و توانبخشی مستقر در تهران حضور دارند و در روزهای آینده نیز مهمانانی از کشورهای انگلیس، ایتالیا، الجزایر، آلمان، گینه و سیرالئون برای غنی تر کردن بار علمی این کنگره به جمع حاضران می پیوندند.
رییس مرکز تحقیقات اسکلتی و عضلانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: از مجموع 151 مقاله رسیده به دبیرخانه کنگره بنا به نظر داوران 50 مقاله در قالب سخنرانی و پوستر ارائه می شود و باقی مقالات در مجلات معتبر علمی به چاپ خواهد رسید.
صادقی، بیشترین مقالات رسیده به دبیرخانه را به ترتیب از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دانشکده علوم پزشکی ایران و دانشگاه بهزیستی علوم توانبخشی تهران عنوان کرد و گفت: موضوع مقالات قابل ارائه در این کنگره شامل پروتز اندام برای افراد قطع عضو، اخلاق حرفه‌ای، صلاحیت‌های ضروری برای ارائه‌کنندگان خدمات، ارتوزها و وسایل کمکی است.
نایب رییس انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران افزود: بررسی مقالات رسیده به دبیرخانه نشان داد که سطح بلوغ علمی در این رشته بسیار بالاست و شایسته است که این کنگره به صورت سالانه برگزار شود.
وی به معرفی و تعریف دقیق از ارتوزها و پروتز ها پرداخت و افزود: ارتوز، بر روی اندام های مختلف و در مواقع فلج عضلانی و یا انحراف در اندام و به منظور بهبود عملکرد عضو نصب می شود و پروتز به اندام‌های مصنوعی گفته می‌شود که برای افرادی که دچار قطع عضو بر اثر بیماری، حوادث کار و یا مواردی دیگر می‌شوند قابل استفاده است.
دومین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری ارتوز و پروتز ایران از چهارم تا ششم اردیبهشت ماه به همت انجمن علمی ارتوز و پروتز ایران و دانشکده علوم توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مرکز همایش های مجموعه سیتی سنتر اصفهان ادامه دارد.

ارسال نظر

New Project اخرین اخبار
New Project پربیننده‌ترین اخبار