نگهداری غیرقانونی مبالغ جرایم رانندگی در حساب برخی بانکها

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه برخی از بانکها وجوه جریمه را تا ۳۶ ساعت در بانک نگهداری می‌کنند که خلاف قانون است، گفت: به تعدادی از آنها تذکر داده و گفتیم اگر اصلاح نکنند دسترسی آنها را قطع می‌کنیم.

سردار سید کمال هادیانفر صبح امروز در نشست خبری با بیان اینکه به پلیس راهور چهار مأموریت اساسی به صورت تصریحی در قانون اعمال شده و این مأموریتها به نحو احسن انجام می‌شود، اظهار کرد: مدیریت ترافیکی در 217 هزار کیلومتر جاده و یک هزار و 47 شهر یکی از این مأموریتها است.
هادیانفر با بیان اینکه در سال گذشته، نیروی انتظامی بیش از 70 میلیون خدمت به مردم ارائه داد، گفت: بیش از 35 میلیون خدمت فقط توسط پلیس راهور انجام شد، در بحث کاهش سوانح و تصادفات اقدامات گسترده‌ای توسط دستگاه‌های مختلف صورت گرفت و بعد از دو سال افزایش تصادفات، در سال 98، کاهش 1.4 درصد تلفات تصادفات سوانح رانندگی را شاهد بودیم.
رئیس پلیس راهور با بیان اینکه تصادفات به کشور هزینه‌های زیادی را تحمیل می‌کند، تصریح کرد: هر فوتی در تصادفات، بیش از پنج میلیارد و 200 میلیون تومان هزینه مستقیم و غیرمستقیم به کشور وارد می‌کند لذا سهم و نقش دستگاه‌ها در این زمینه مشخص شده و پلیس راهور تنها 18 درصد در این رابطه نقش دارد، ماده 108 سازمانهای مسئول را در این زمینه تعیین کرده است.
وی افزود: در راستای همکاری سازمانها به استناد ماده 108 از رئیس‌جمهور خواستیم کمیسیون حمل و نقل و ایمنی کشور به ریاست وی برگزار شود و هر سازمانِ مسئول به تناسب ظرفیت خود ایفای نقش کند تا در راستای توسعه انضباط ترافیکی و کاهش جان‌باختگان گامهای موثری برداریم. همچنین تفاهم‌نامه بین نیروی انتظامی و وزارت راه امضا شد که تبادل اطلاعات، توسعه انضباط در ترددهای کشور و توسعه دوربینها از اهداف این تفاهم‌نامه است.
این مقام انتظامی با بیان اینکه در حوزه کنترل عوارض بزرگراهی به منظور کاهش اتلاف وقت آمادگی کامل داریم تا بحث ETC اجرا شود، خاطرنشان کرد: انجام این کار منجر به این می‌شود که دیگر شاهد صفهای طولانی در محلهای اخذ عوارض بزرگراهی نباشیم.
هادیانفر با بیان اینکه 34 درصد تصادفات در جاده‌ها رخ داده اما 70 درصد از جان‌باختگان و مصدومان ناشی از تصادفات در جاده‌ها روی می‌دهد، بیان کرد: در حوزه برخورد با رانندگان پرخطر مصوبه‌ای در کمیسیون راه صورت گرفت و بحث تست روانی از رانندگان ناوگان عمومی انجام می‌شود، برخی از رانندگان پرخطر و دارای تخلفات متعدد هستند که از آنها تست روانی اخذ می‌شود، برای این کار بیمارستان تعیین شده و به بیمارستان مراجعه می‌کنند. در صورتی که سلامت آنها تایید شود به کار ادامه خواهند داد و در صورت عدم تایید سلامت، از رانندگی آنها جلوگیری می‌شود.
رئیس پلیس راهور با تاکید بر اینکه دو هزار نقطه حادثه‌خیز هنوز در شهرها وجود دارد، بیان کرد: سال گذشته نزدیک به 70 نقطه حادثه‌خیز برطرف شد و امیدواریم برای رفع نقاط حادثه‌خیز در شهرها و جاده‌ها اقداماتی صورت گیرد.
وی با اشاره به افزایش 22 درصدی شماره‌گذاری خودروهای نوشماره در چهار ماه نخست سال نسبت به مدت مشابه سال گذشته، گفت: آنچه بین ما، سازمان حمایت و وزارت صمت برای کنترل بازار انجام و مقرر شد هیچ خودرویی بدون پلاک از کارخانه خارج نشود، ما در کمتر از 10 روز شرایطی به وجود آوردیم که شماره‌گذاری در کارخانه صورت گیرد، اکنون مالکان خودروهایی که به نمایندگی داده می‌شود، کاملاً مشخص است.
این مقام انتظامی ادامه داد: اکنون دقیقاً مشخص است که خودروی خارج شده از کارخانه مربوط به چه کسی است و دیگر فروشی تحت عنوان فروش سبدی و بدون پلاک نداریم، اکنون به سرعت پلاک در کارخانه نصب شده و سپس از آنجا خارج می‌شود.
هادیانفر با بیان اینکه امسال یک میلیون و 176 هزار و 997 دستگاه نقل و انتقال خودرو انجام شده، یادآور شد: از نیمه دوم سال گذشته تا به امروز، 52 درصد نقل و انتقال خودرو افزایش پیدا کرده است منتهی تسهیلاتی به وجود آوردیم تا پروتکلهای بهداشتی در این رابطه رعایت شود.
رئیس پلیس راهور متذکر شد: یک میلیون و 514 هزار شماره‌گذاری اعم از نوشماره، موتورسیکلت و اسقاط خودرو را در چهار ماه امسال انجام دادیم، امسال متاسفانه کمتر از چهار هزار دستگاه خودرو اسقاط شده درحالیکه بیش از 6 هزار و 800 خودروی وارداتی را پلاک کردیم.
وی با اشاره به کاهش 58 درصدی صدور گواهینامه در سال جاری، علت این اتفاق را تعطیلی آموزشگاه‌ها دانست و یادآور شد: در این مدت 151 هزار نفر به 40 میلیون دارندگان گواهینامه در کشور اضافه شد، این عزیزان تا یک سال در جاده قادر به رانندگی نیستند.
این مقام انتظامی تاکید کرد: 13 هزار افسر اخطارنویس در کشور داریم و به تأکید فرمانده نیروی انتظامی و شرایط موجود به همکاران ابلاغ کردیم در اعمال جریمه به سرعت عمل نکنند و در صورتی که تخلف حادثه‌ساز بود، این کار انجام شود، تاکید کردیم توقیف وسیله و انتقال به پارکینگها به حداقل ممکن برسد و ابتدا در این زمینه اعمال جریمه صورت گیرد زیرا پس از انتقال وسیله‌نقلیه مذکور به پارکینگ بار دیگر خودروی دیگری در مکان خودروی قبلی پارک خواهد کرد.
هادیانفر افزود: مجدداً ابلاغ کردیم وسایل‌نقلیه بالای یک میلیون جریمه که با خانواده در جاده‌ها در حال تردد هستند، مطلقاً توقیف نشوند، در هفته گذشته برای یک میلیون و 300 هزار خودرو پیامک زدیم که جریمه آنها بالای یک میلیون است البته زمانی راننده شرایط مساعد ندارد و بد رانندگی می‌کند ابلاغ کردیم که خودرو ساعتی توقیف شود.
رئیس پلیس راهور با بیان اینکه بیشتر اعمال جریمه از طریق دست‌افزار انجام می‌شود، گفت: مردم می‌توانند از راه‌های مختلف جریمه خود را پرداخت کنند البته 14 درصد از قبضها دستی است، اکنون 75 درصد، از زمان صدور تا پانج قبض یک تا پنج روز است، هموطنان به سرعت قبض جریمه را پرداخت نکنند تا برای آنها پیامک حاوی شناسه پرداخت و قبض بیاید، اگر پیامک نیامد یعنی اینکه شماره فرد در سیستم پلیس راهور وجود ندارد که باید شماره به روز شود.
وی با بیان اینکه برخی از بانکها وجوه جریمه را تا 36 ساعت در بانک نگهداری می‌کنند که خلاف قانون است، یادآور شد: به تعدادی از آنها تذکر داده و گفتیم اگر اصلاح نکنند دسترسی آنها را قطع می‌کنیم.
این مقام انتظامی با بیان اینکه امسال در چهار ماهه نخست سال بیش از 31 میلیون و 896 هزار جریمه اعمال شده، گفت: ما گفتیم با تخلفات حاشیه‌ای ابتدا تذکر صورت گیرد.

ارسال نظر