کمردرد هم می‌تواند نشانه ابتلا به کرونا باشد

یک متخصص داخلی با تأکید بر اهمیت توجه ویژه به سالمندان در دوران شیوع کرونا، گفت: هرگونه تغییر در وضعیت بالینی افراد به خصوص سالمندان می‌تواند نشانه ابتلا به کرونا باشد.

دکتر فرانک ناصری گفت: کرونا یک فاز نهفته دارد که در آن فاز فرد مبتلا بی علامت است و ممکن است این فاز از سه تا ۱۴ روز طول بکشد.
ناصری افزود: بعد از فاز بی علامت که فرد هیچ نشانه‌ای ندارد، احتمال دارد بیمار وارد فاز اولیه و علامت‌دار بیماری شود که ممکن است با یک گلو درد یا درد عضلانی مثل کمر درد یا سرفه‌های خشک یا خلط دار، آب ریزش بینی و یک سری علائم غیر اختصاصی مثل سردرد یا ضعف و بی حالی به خصوص در افراد مسن خود را نشان دهد.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از بیماران در فاز اولیه دچار علائم گوارشی مثل حالت تهوع و اسهال و یا اختلال در حس بویایی و چشایی می‌شوند.
این متخصص داخلی با اشاره به اهمیت توجه ویژه به سالمندان و افراد با بیماری زمینه‌ای در دوران شیوع کرونا عنوان کرد: در هر حال در این فاز به خصوص در افراد مسن هر گونه تغییر در وضعیت بالینی افراد ممکن است نشانه ابتلا به کرونا باشد و در افراد مسن به صورت ضعف، بی حالی، بی اشتهایی، دردهای شکمی و تهوع و استفراغ خود را نشان بدهد.
وی با بیان اینکه ممکن است بیمارانی که کرونای آنها تشخیص داده شده و تحت درمان اولیه قرار گرفته‌اند در فاز بعدی وارد فاز تنفسی بیماری شوند، گفت: فاز تنفسی کرونا بسیار خطرناک است و به صورت تنگی نفس خود را نشان می‌دهد.
ناصری تأکید کرد: این بیماران در صورت احساس تنگی نفس باید سریع به مراکز درمانی مراجعه کنند تا میزان اکسیژن خون در بدن آنها سنجش شود چون حتی در صورتی که اسکن اولیه ریه درگیری خفیف با کرونا را نشان دهد اما تا دو هفته ریسک درگیری شدید وجود دارد.
وی در پایان تصریح کرد: در این مرحله بنا به نظر پزشک و براساس درصد اکسیژن خون دارو، اسپری تنفسی و یا کپسول‌های استنشاقی تجویز می‌شود و بیماران در منزل هم می‌توانند از دستگاه بخور آب سرد استفاده کنند.

ارسال نظر