گاف " محمد امامی" کار دست سریال دوزیست داد/ آیا پول‌های کثیف هنوز در نمایش خانگی وجود دارد؟

متهم سید محمد امامی در دادگاه گفته که سه فیلم و سریال در حال ساخت دارد. این اعتراف نشان می‌دهد که پول‌های وی هنوز در حال گردش‌اند!

بعد از بازداشت محمد امامی به اتهام تخلفات مالی ، به نظر می‌رسید که از او پروژه سینمایی دیگری در حال حاضر وجود نداشته باشد و هرچه که بوده است به قبل از بازداشت او برگردد.
اما ادعای جالب او در دادگاه نشان می‌دهد که پول‌های او در جای دیگری در گردش است و گویا او ضمن اینکه در زندان به سر می‌بر ناباورانه، پروژه در حال تولید دارد. او در دادگاه ادعا کرده که سه سریال و فیلم در دست دارد هنوز نمایش داده نشده است.
باید اعتراف کرد که سینمای ایران تنها سینمایی است که تهیه‌کننده و سرمایه‌گذار آن ضمن آنکه در زندان به سر می‌برد پیگیر روند تولید سریال است و باید در این باره چاره‌اندیشی کرد.
اما فیلم‌ها و سریال‌های او چه عناوینی را شامل می‌شود؟
یکی از سریال‌های امامی که قرار بود ساخته شود و حتی صحبت‌های اولیه آن نیز با یکی از کارگردانان جوان کشور مطرح شده بود، سریالی درباره یکی از قهرمانان ورزشی و به نام ایران است که با بازداشت او این پروژه که برای نمایش خانگی قرار بود ساخته شود عملاً روی زمین ماند. جالب است بدانیم که همین موضوع علتی شد تا کارگردان این اثر نامه آزادی امامی را امضا کنند.
اما به نظر می‌رسد که سریال بعدی یکی از آثار دیگر نمایش خانگی باشد که سه ماه است برای اکرانش امروز و فردا می‌شود. سریالی که تهیه‌کننده آن از دوستان صمیمی امامی است و صبر او و کارگردان از بازی زمانی پخش سریال لبریز شده است. سریالی که علت توقف نمایشش را شاید در ارتباط تهیه‌کننده آن با امامی باید جست‌وجو کرد.
دعوا و اختلاف مالی میان تهیه‌کننده اثر و پلتفرم‌های اینترنتی نیز در این مورد بی‌اثر نبوده است.
حالا این سریال نمایش خانگی که هزینه مالی بسیار سنگینی برای ساخت متحمل شده است به گفته کارگردانش و به نقل از تهیه‌کننده شاید در دی ماه هم پخش نشود.
به نظر می‌رسد که حرفی که از دهان امامی در دادگاه بیرون پریده است کار دست این سریال داده و باعث شده است که جلوی نمایش آن را بگیرد.
با این حساب پول‌های کثیفی که وارد چرخه نمایش خانگی و سینما شده بود هنوز در گردش است و این بار شاید سر از سریال دیگر درآورده است. سازمان سینمایی نیز در تمام این مدت به بهانه عدم مسئولیت بررسی مالی پروژه‌های سینمایی باعث شد تا سیل سرمایه‌های مشکوک وارد نمایش خانگی شود. چرا نباید وزارت ارشاد در نهایت با همکاری نهادهای قضایی مانند سازمان بازرسی بررسی کند که چگونه یک مؤسسه‌ای که تا دیروز در پخش فیلم و DVD‌ مشغول بوده است یکباره با هزینه چندین میلیاردی می‌تواند یک سریال تولید کند؟ آیا تضمینی وجود دارد که فیلم و یا سریال دیگری با پول‌های کثیف ساخته نشود و آبروی سینمایی ایران در بین مردم به لجن کشیده نشود؟
سازمان سینمایی با این بهانه به خوبی به ورود پول‌های کثیف میدان داد و باعث شد که نمایش خانگی و سینما سرشار از پول‌های کثیف و سرمایه‌های مشکوکی که مال مردم است بشود و امروز شاهد گردش چرخه تولید سینمای ایران با پول مردم مهجور ایران باشیم.

ارسال نظر