ماجرای «تمساح دریاچه چیتگر» به کجا رسید؟

فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست گفت: تمساح حیوانی است که نمی‌تواند دایم در آب بماند و حتما چند ساعتی را در خشکی و زیر آفتاب می‌آید و حتی اگر تمساحی در دریاچه چیتگر بوده است تا الان باید جسدش روی آب می‌آمد که چنین چیزی را هم ما مشاهده نکردیم.

جمشید محبت خانی» با اشاره به ماجرای حضور احتمالی تمساح در دریاچه چیتگر بیان کرد: این موضوع از طریق محیط‌زیست تهران رد شد و گفتند که چنین چیزی وجود ندارد که تمساحی در دریاچه وجود داشته باشد.
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست ادامه داد: نیرو‌های ما به مدت سه روز در منطقه حضور داشتند و آنجا را پایش کردند، تمساح حیوانی است که نمی‌تواند دائم در آب بماند و حتما چند ساعتی را در خشکی و زیر آفتاب می‌آید، اگر تصور کنیم که یکی از شهروندان بچه تمساحی را در آب رها کرده، با توجه به شرایط اکوسیستمی دریاچه که با شرایط محیط زندگی این گونه متفاوت است، حتماً تا الان تلف شده است.
محبت‌خانی افزود: تمساح جانوری است که وقتی در آب است، بعد از مدتی به خشکی می‌آید و چند ساعتی آفتاب می‌گیرد، اما چنین چیزی در این چند روز اصلا در اطراف دریاچه دیده نشد، حتی اگر تمساحی در دریاچه حضور داشته باشد تا الان باید جسدش روی آب می‌آمد که چنین چیزی را هم ما مشاهده نکردیم.
وی ادامه داد: به احتمال خیلی قوی یک ماهی عظیم‌الجثه در آب بوده که وقتی از آن عکس گرفتند، در تصویر مانند تمساح دیده شده است که اگر از نوع ماهی باشد خطری نخواهد داشت.
فرمانده یگان حفاظت محیط زیست با اشاره به مجازات افرادی که گونه‌های حیات وحش را نگهداری می‌کنند، بیان کرد: نگهداری گونه‌های وحشی در منزل جرم است و ما از شهروندان هم همیشه می‌خواهیم که اگر کسی را می‌شناسند که در ملک شخصی یک حیوان حیات وحش را نگهداری می‌کند، حتما به محیط زیست اطلاع دهند و حفاظت محیط زیست به همراه قوه قضاییه برای دستگیری فرد خاطی اقدام خواهند کرد، حتی اگر فردی از نگهداری یکی از گونه‌های حیات وحش در خانه احساس خطر کند و آن را رهاسازی کند به محض اینکه مطلع شویم با فرد خاطی برخورد خواهیم کرد.
فرمانده یگان حفاظت محیط‌زیست در پایان گفت: اگر در اثر رها شدن گونه‌ای به فردی آسیب وارد شود، آن شخص که در خانه حیوان را نگه داشته و در بیرون از خانه رها کرده در آن حادثه شریک خواهد بود.

ارسال نظر