۱۰۰۰ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی در اصفهان مهر و موم شد
مدیر گروه بهداشت محیط استان اصفهان گفت: با نظر کارشناسان اداره بهداشت و اجازه مراجع قانونی یکهزار و ۳۴۵ مرکز تولید و توزیع مواد غذایی در استان اصفهان مهر و موم شد.
مدیر گروه بهداشت محیط استان اصفهان گفت: با نظر کارشناسان اداره بهداشت و اجازه مراجع قانونی یکهزار و ۳۴۵ مرکز تولید و توزیع مواد غذایی در استان اصفهان مهر و موم شد.
مهدی رفیعی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در اصفهان اظهار داشت: در 3 ماهه نخست امسال 96 هزار و 315 کیلوگرم محصول غیربهداشتی و تقلبی در بازرسی کارشناسان بهداشت از 110 هزار و 527 واحد تولید و توزیع مواد غذایی کشف و معدوم شد.
وی افزود: در این بازرسیها 4 هزار و 283 محصول غذایی نیز برای انجام تستهای سلامت به آزمایشگاه ارسال شد.
مدیر گروه بهداشت محیط استان اصفهان بیانکرد: با نظر کارشناسان اداره بهداشت و اجازه مراجع قانونی یکهزار و 345 مرکز تولید و توزیع مواد غذایی مهر و موم و پرونده 644 واحد متخلف نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
وی با اشاره به اهمیت سلامت آب آشامیدنی مردم استان اصفهان خاطرنشانکرد: در 3 ماهه نخست امسال 94 هزار و 894 نمونهبرداری کلرسنجی از شبکههای لولهکشی آب آشامیدنی شهر و روستای استان اصفهان انجام شده است.
رفیعی تصریح کرد: نمونهبرداری شیمیایی و میکروبی بیش از 4 هزار و 294 مورد آب آشامیدنی نیز از دیگر اقدامات بازرسان بهداشت استان اصفهان در این مدت بوده است. در صورتیکه شهروندان اصفهانی شکایتی از عرضه و تولید محصولات غیر بهداشتی در استان دارند با سامانه 190 ارتباط برقرار کنند.