اگر قرار شد جهانگیری بماند روحانی باید کنار برود

معاون سابق سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان گفت: با توجه به این‌ که برخی کشورهای منطقه اصلا اعتقادی به انتخابات ندارند حرکت مردم ایران در انتخابات هفته آینده می‌تواند مشوق آن‌ها باشد.

اگر قرار شد جهانگیری بماند روحانی باید کنار برود

رسول یاحی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان با اشاره به اینکه در دهه چهارم انقلاب هستیم و آستانه بلوغ هر مجموعه‌ای در دهه چهارم به اوج خودش می‌رسد، اظهار کرد: مردم تاکنون با انقلاب همراهی خوبی داشتند و در این انتخابات نیز حضور پرشکوهی خواهند داشت.

وی افزود: به نظر می‌رسد شرکت‌کنندگان در این انتخابات بیشتر از پیش‌بینی‌ها خواهد بود و مشارکت مردم در سرنوشت خود بیش از گذشته است.

معاون سابق سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان با ارزیابی خود از تاثیر انتخابات ایران در بین سایر کشورها گفت: با توجه به این‌که برخی کشورهای منطقه اصلاً اعتقادی به انتخابات ندارند حرکت مردم ایران می‌تواند مشوق آن‌ها باشد.

یاحی اضافه کرد: از نظر بین‌المللی در شرایط حساسی هستیم چرا که روحیات ترامپ در مجامع بین‌المللی تأثیرگذار است و یکی از روسای جمهوری است که رفتارش قابل پیش‌بینی نیست؛ حضور مردم صرف اینکه به چه کسی رأی می‌دهند پشتوانه‌ای برای فردی خواهد بود که رئیس‌جمهور می‌شود و هر چقدر آرای او بیشتر باشد در عرصه بین‌المللی توان او بیشتر خواهد شد

وی عنوان کرد: مردم در مجموع با توجه به حرکت‌های خوبی که در حال انجام است و افزایش شور و نشاط انتخاباتی خوبی که ایجادشده است مردم عزیز حضور با شکوهی در انتخابات خواهند داشت.

معاون سابق سیاسی و امنیتی استاندار اصفهان در خصوص ارزیابی خود از آرایش سیاسی کشور در آستانه انتخابات اضافه کرد: به هر جهت تجربه نشان داده انتخابات دو دوره‌ای است و البته روحانی به این واسطه که رئیس‌جمهور است 20 الی 30 درصد آرا را دارد ولی آن‌کسی که می‌خواهد تازه رئیس‌جمهور شود باید آرای بیشتری را کسب کند.

وی تصریح کرد:جهانگیری تا آخر کار نباید بماند و اگر بخواهد بماند آرای اصلاحات تقسیم خواهد شد ولی اگر که یک نفر کاندیدا بماند کسانی که تابع تفکر اصلاحات هستند با قاطعیت به آن فرد رأی خواهند داد؛ اگر قرار شد جهانگیری بماند باید روحانی برود.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار