هیچ مورد استفاده از گوشت الاغ در رستوران های اصفهان نداشتیم

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان گفت : از ابتدای امسال تاکنون هیچ مورد استفاده از گوشت الاغ در رستوران ها و طباخی های استان، گزارش و محرز نشده و خبر انتشار یافته در شبکه های اجتماعی کذب است.

مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان گفت : از ابتدای امسال تاکنون هیچ مورد استفاده از گوشت الاغ در رستوران ها و طباخی های استان، گزارش و محرز نشده و خبر انتشار یافته در شبکه های اجتماعی کذب است.به گزارش ایرنا، امروز خبری در شبکه های اجتماعی مبنی بر پلمب یک رستوران در کلانشهر اصفهان بدلیل پخت گوشت الاغ منتشر شد که مسوولان این خبر را رد کردند.
حسین صفاری روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان بطور مستمر از واحدهای رستورانی، فست فودها و طباخی ها در کلانشهر اصفهان و شهرستان ها بازدید دارند و تا کنون هیچ موردی از استفاده از گوشت الاغ مشاهده نشده است.
وی با اشاره به باندی که 2 ماه گذشته بدلیل ذبح الاغ در یکی از شهرستان های استان شناسایی و اعضای آن دستگیر شدند، تصریح کرد: از آن به بعد بازرسی های بهداشت محیط تشدید شد.
صفاری خاطرنشان کرد: در ماه های گذشته با اخبار کذب بسیاری درباره استفاده از گوشت الاغ در رستوران ها مواجه بودیم اما هیچیک از آنها محرز و تایید نشد.
مدیر گروه بهداشت محیط اصفهان ادامه داد : در یک مورد ذبح الاغ که ماه های قبل شناسایی شد، بررسی ها نشان داد که گوشت این الاغ ها بعنوان غذای سگ استفاده می شد.
وی اضافه کرد: هرگونه استفاده از گوشت الاغ در طبخ غذا حتی اگر گوشت چرخ کرده و مخلوط با سایر گوشت ها و افزدونی ها باشد بوسیله نمونه برداری و آزمایش، قابل تشخیص است.
صفاری با بیان اینکه گوشت الاغ از نظر شرعی مکروه است، تصریح کرد: طبق قانون، عرضه این نوع گوشت در واحدهای قصابی و فروشگاهی، تخلف بشمار می آید از طرفی ساختار نظام مند و بهداشتی برای ذبح آنها وجود ندارد و همچنین از نظر عرفی خوردن گوشت آن باب نیست.
مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره 2 اصفهان که مناطق غرب و جنوب زاینده رود شهرستان اصفهان را زیر پوشش خود دارد، به ایرنا گفت: رستورانی که در اخبار شبکه های اجتماعی به آن اشاره شد به تازگی مورد بازدید قرار گرفت و مشکلی نداشته است.
هوشنگ طاهری با بیان اینکه با نزدیک شدن به پایان سال، بازرسی ها و کنترل رستوران ها و طباخی ها افزایش یافته است، افزود: اگر پیش از این هر ماه یک بار بازدید می شد اکنون هر 15 روز یک بار این کار انجام می شود.
وی تاکید کرد: در استان اصفهان بازرسی های سخت گیرانه ای از رستوران ها و واحدهای طباخی و فست فودها صورت می گیرد و امکان چنین تخلف هایی وجود ندارد.
طاهری خاطرنشان کرد: بهداشت محیط مرکز بهداشت اصفهان به دستگاه های جدید برای انجام آزمایش های گوناگون بر روی مواد غذایی مختلف مانند گوشت و روغن مجهز شده است.

ارسال نظر