وکیل جباروف در سپاهان
وکیل سرور جباروف جلسهای را با مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان برگزار کرد.

به گزارش ایسنا- منطقه اصفهان به نقل از پایگاه خبری سپاهان، با توجه به سئوالات مکرر اصحاب محترم رسانه و هواداران در رابطه با آخرین وضعیت سرور جباروف به اطلاع میرسانیم وکیل این بازیکن در جلسهای با مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان مدارک فسخ قرارداد این بازیکن با باشگاه استقلال را در اختیار مهندس محسن طاهری قرار دادند.
ضمناً وکیل این بازیکن با ارائه گزارشی از خصوص چگونگی ایجاد اختلافات بین باشگاه استقلال تهران و سرور جباروف توضیحاتی را در این زمینه ارائه و عنوان نمود که تاکنون تلاشهای زیادی برای حل این اختلافات انجام دادهاند ولی متاسفانه این مذاکرات پیشرفتی نداشته و به نظر میرسد با رویه فعلی مدیریت محترم باشگاه استقلال امکان تفاهم در ادامه هم وجود نخواهد داشت.
در این نشست، مدیرعامل باشگاه فولاد مبارکه سپاهان از وکیل سرور جباروف خواست که با توجه به تفاهم نامه دو باشگاه سپاهان اصفهان و استقلال تهران موضوع را پیگیری نمایند و در صورت عدم توافق نهایی استقلال با جباروف، باشگاه فولاد مبارکه سپاهان آمادگی دارد تا مذاکره با این بازیکن را در دستور کار خود قرار دهد.