برای نخستین بار، تولید نوشیدنی غنی شده با قارچ و شیرین کننده طبیعی
محققان دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان برای نخستین بار با بهره گیری ازقارچ خوراکی موفق به تولید محصول ارزشمند نوشیدنی غنی شده با قارچ و شیرین کننده طبیعی شدند.
محققان دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان برای نخستین بار با بهره گیری ازقارچ خوراکی موفق به تولید محصول ارزشمند نوشیدنی غنی شده با قارچ و شیرین کننده طبیعی شدند.
به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری ایمنا، دکترمریم حقیقی مجری این طرح با اعلام خبر فوق گفت: تحقیقات پزشکی نشان می دهد که با مصرف قارچ، ضمن افزایش طول عمر، کاهش کلسترول و بهبود گردش خون در بدن، سیستم ایمنی بدن نیز تقویت می شود.
عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان افزود: قارچ مقادیر زیادی کربوهیدرات و آهن دارد و بدین سبب پزشکان به بیماران دیابتی و افرادی که به تقویت دستگاه ایمنی بدن خود اهمیت میدهند و نیز افرادی که برنامه غذایی (رژیم) خاص دارند خوردن قارچ را توصیه می کنند.
وی با بیان این که قارچ های خوراکی دارای درصد بالایی از پروتئین با قابلیت جذبی بالا در بدن هستند، تصریح کرد: تحقیقات نشان می دهد که از مجموع 20 نمونه از اسیدهای آمینه سازنده پروتئین های بدن، 18 نمونه در قارچ ها موجود است.
حقیقی، به جایگاه ویژه نوشیدنی قهوه همچون چای، درمیان انواع نوشیدنی های گرم اشاره و تصریح کرد: قهوه دارای خاصیت نشاط بخشی و ضدافسردگی است و همچنین مصرف منظم آن به دلیل وجود اسیدکلروژونیک خطر ابتلا به سرطان کبد را تا 49 درصد کاهش می دهد.
عضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، اضافه کرد: با توجه به اثرات مثبت مصرف قارچ و افزایش مصرف قهوه در جامعه، افزایش بیماری های مربوط به سیستم ایمنی و دیابت میتوان با فرآوری مناسب، این گیاهان را به صورت نوشیدنی فراسودمند در رژیم غذایی مردم قرار داد.
بر اساس اعلام روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، طرح تولید نوشیدنی غنی شده با قارچ و شیرین کننده طبیعی برای نخستین بار توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان ابداع گردیده و به شماره 91055 در اداره مالکیت و اختراعات صنعتی به ثبت رسیده است.