سدهایی در برابر بیماری

دکتر محمد دریایی، متخصص تغذیه و گیاهان دارویی به دو نمونه از منابع غذایی بدین ترتیب اشاره می‌کند

اصفهان زیبا: دکتر محمد دریایی، متخصص تغذیه و گیاهان دارویی به دو نمونه از منابع غذایی بدین ترتیب اشاره می‌کند:

آرسنیک؛ سدی قوی در برابر سل
آرسنیک سدی قوی است که از بروز سل یا پیشرفت سریع آن جلوگیری می‌کند. به هنگام هجوم تب بر بدن مقدار زیادی آهن و املاح معدنی بدن از بین می‌رود و به همین جهت است افرادی که حصبه و یا مخملک می‌گیرند، باید میوه زیادتر مصرف کنند. هر چند آرسنیک سهم مهلکی به شمار می‌رود؛ ولی وقتی با میوه‌ها همسایگی داشته و در میان آنها جایگزین شده باشد، قابل هضم و جذب می‌شود و برای سلامت بدن مفید است؛ زیرا نیرو و قدرت می‌بخشد. در ضمن این عنصر همراه با سلنیوم در شلغم به وفور یافت می‌شود و باعث تقویت قدرت آنتی بیوتیکی شلغم می‌شود.

سدیم؛ ضد تنبلی
یکی دیگر از فلزاتی که در ساختمان بدن انسان به‌کار رفته سدیم است. در تمام مایعات بدن به مقدار زیادی سدیم دیده می‌شود و همه روزه به‌ وسیله مصرف نمک طعام و خوراکی‌های دیگر وارد بدن می‌شود.کمبود نمک در بدن انسان، سستی و تنبلی ایجاد می‌کند. علاوه بر این بد نیست بدانید در جنگ بین‌المللی در کشورهایی که معدن نمک نداشتند و مجبور بودند تا نمک را از خارج وارد کنند، در اثر نرسیدن نمک در بین آنها، یک بیماری خاص دیده شد به طوری که ابتدا لثه‌های دندان از بین می‌رفت و بعد نسوج بدن آنها متلاشی می‌شد.

ارسال نظر

اخرین اخبار
پربیننده‌ترین اخبار