شش غذای دور ریختنی؛ اما مفید

هر چیزی خوردنی نیست و مقابل آن هرچیزی هم می‌تواند برخلاف تصور شما دورریختنی نباشد. ویدا رحیمی، کارشناس واحد بهبود تغذیه در این باره چنین می‌گوید: هرچند بعضی از بخش‌های میوه‌ها و سبزیجات به‌عنوان مواد زاید و دورریختنی شناخته می‌شوند؛ اما تا حالا فکر کرده‌اید که شاید این مواد هم مفید باشند؟! واقعیت این است که وقتی این مواد را دور می‌ریزید، خواص مهمی را از دست می‌دهید!

اصفهان زیبا: هر چیزی خوردنی نیست و مقابل آن هرچیزی هم می‌تواند برخلاف تصور شما دورریختنی نباشد. ویدا رحیمی، کارشناس واحد بهبود تغذیه در این باره چنین می‌گوید: هرچند بعضی از بخش‌های میوه‌ها و سبزیجات به‌عنوان مواد زاید و دورریختنی شناخته می‌شوند؛ اما تا حالا فکر کرده‌اید که شاید این مواد هم مفید باشند؟! واقعیت این است که وقتی این مواد را دور می‌ریزید، خواص مهمی را از دست می‌دهید!

برگ‌های بروکلی
بــــرگ‌هـــای بروکلی دارای مقادیر بالای ویتامین A، C و کلسیم است که برای استفاده می‌توانید آن را خرد کنید و همراه با خود کلم بروکلی تفت بدهید و بعد به‌راحتی مصرف کنید.

برگ‌های کرفس
اغلب افراد از ساقه کرفس استفاده می‌کنند و برگ‌های کرفس را بدون استفاده دور می‌ریزند در حالی‌که این برگ‌ها مثل ساقه کرفس دارای خاصیت‌های مهمی هستند. برگ‌های کرفس علاوه بر عطر خوبی که دارند، حاوی ویتامین‌C ، منیزیم برای عضله‌سازی و کلسیم برای تقویت استخوان‌ها هستند. می‌توانید برگ‌های کرفس را به سوپ سبزیجات یا سوپ مرغ اضافه کنید.

ساقه‌های برگ چغندر
ساقه‌های برگ چغندر دارای خواص زیادی است که نباید آن را نادیده گرفت. این ساقه‌هــــا سرشار از کاروتنوئیدها هستند که به‌عنوان آنتی‌‌اکسیدان،‌ توانایی بالایی برای مقابله با بیماری‌ها دارند. ضمن اینکه سرشار از از ویتامین‌K هستند و برای تقویت سلامت استخوان‌ها لازم است. برای استفاده می‌توانید ساقه برگ چغندر را همراه با قارچ و پیاز تفت دهید و همراه با غذای اصلیتان بخورید.

پوست پرتقال
پوست پرتقال علاوه بر عطر خوش، سرشار از فیبرهایی است که تاثیر مثبتی در بهبود عمکرد دستگاه گوارش دارد. ضمنا مقدار زیادی ویتامین‌C در پوست پرتقال وجود دارد که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. برای استفاده می‌توایند پوست پرتقال را روی غذاهایی مانند ماهی یا مرغ رنده کنید و همراه با این غذاها بخورید.

پوست پیاز
پوسته‌های پیاز دارای ترکیب خاصی به نام کوئرستین هستند که می‌تواند به کاهش فشارخون کمک کند و نقش مثبتی در تقویت سیستم ایمنی بدن داشته باشد. می‌توانید این پوسته‌های پیاز را به آبگوشت یا خورش اضافه کنید تا طعم و عطر خوبی به آن بدهید و درست قبل از خوردن غذا، این پوسته‌ها را از غذا جدا کنید.

پوست هندوانه
پوست هندوانه هم دارای اسید‌آمینه خاصی به نام سیترولین است که می‌تواند جریان خون را بهبود بخشد. می‌توانید پوست هندوانه را همراه با گوشت آن، توت‌ فرنگی و مقداری آب پرتقال ترکیب کنید و یک اســـمــــوتــــی جذاب و مقوی بخورید.

ارسال نظر