سوپ لبو؛ پیش غذای شب یلدا

سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مجله سرآشپز - ایمان دلقندی: سوپ لبو یکی از بهترین و مقوی ترین پیش غذاهایی است که میتوانید برای شب یلدا تهیه کنید.

مواد مورد نیاز:

  • پیاز (نگینی خردشده): 100 گرم
  • سیر (له شده): 2 حبه
  • لبو (مکعبی خردشده): 150 گرم
  • سیب زمینی (مکعبی خردشده): 150 گرم
  • هویج (مکعبی خردشده): 100 گرم
  • تره فرنگی (حلقه ای خردشده): 50 گرم
  • آب مرغ: 2 لیتر
  • نمک و فلفل سفید: به میزان لازم
  • خامه ترش: به میزان لازم
  • روغن نارگیل: 3 ق س



روش پخت:

1. پیاز را همراه با روغن نارگیل داخل تابه ای تفت دهید تا عسلی شود.
2. سپس سیر را به آن اضافه کنید و مقداری تفت دهید.

3. لبو، سیب زمینی، هویج و تره فرنگی را به مواد افزوده و به مدت 10 دقیقه تفت دهید.
4. آب مرغ را به مواد افزوده و با در بسته روی حرارت ملایم بگذارید تا سبزیجات بپزد.
5. با گوشت کوب برقی مواد پخته شده را مخلوط کنید و مجدد روی حرارت قرار دهید تا جا بیفتد.
6. در حین پخت نمک و فلفل آن را نیز اندازه کنید.

7. سوپ را داخل ظرفی سرو کرده و با خامه ترش تزیین کنید.
ارسال نظر