انواع ساندویچ سرد
این ساندویچ های سرد و خوشمزه بسیار سالم بوده و برای بچه هایی که ناهار به مدرسه می برند، مناسب است.
این ساندویچ های سرد و خوشمزه بسیار سالم بوده و برای بچه هایی که ناهار به مدرسه می برند، مناسب است.
ساندویچ سالاد تخم مرغ
مواد لازم
- سس مایونز ⅓ پیمانه
- نان تست سبوسدار 8 عدد
- تخم مرغ 9 عدد
- ساقه کرفس 1 عدد متوسط
- کاهو قرمز (کاهو فرانسه) 1 عدد
- برگ منداب (اختیاری) 1 دسته
- خردل دیژون 1 قاشق چایخوری
- پودر کاری (اختیاری) ¼ قاشق چایخوری
- نمک و پودر فلفل سیاه مقداری
طرز تهیه
1. تخم مرغها را آبپز کنید و پوست بگیرید؛ تمام سفیدههای تخم مرغ را خرد کنید. 3 عدد از زردهها را له کنید و بقیه آنها را برای مصارف دیگر نگه دارید. ساقه کرفس را به مکعبهای 0.5 سانتیمتری خرد کنید.
2. سفیده و زرده تخم مرغ را به همراه مایونز، کرفس، خردل، کاری، نمک و فلفل با هم مخلوط نمایید. بر سطح 4 تا از نانها مایونز بمالید و کاهو را بگذارید، سپس مقداری از سالاد تخم مرغ را قرار دهید و در آخر در صورت تمایل برگهای منداب و بعد برش نان رویی را بگذارید.
3. ساندویچ تخممرغ و سبزیجات معطر که به سرعت آماده میشود و بسیار خوشمزه است.
4. ساندویچ نیمرو با گوجه هم گزینه مناسبی برای تهیه صبحانه یا ناهار سریع است.
ساندویچ سالاد یونانی
مواد لازم
- پنیر فتا 40 گرم
- کاهو خرد شده 1 پیمانه
- خیار 1 عدد
- فلفل دلمهای سبز خرد شده ¼ پیمانه
- پیاز 1 عدد کوچک
- زیتون بدون هسته 8 عدد
- نان پیتا 2 عدد
- گوجه فرنگی 1 عدد
- حْمْص 4 قاشق غذاخوری
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
- آب لیموترش 1 قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار دلخواه
- فلفل سیاه به مقدار دلخواه
طرز تهیه
1. نان پیتا را از وسط نصف کنید تا 2 ساندویچ بتوانید با آن درست کنید.
2. حْمْص را با این دستور آماده کنید.
3. گوجه، خیار، زیتون، پیاز و پنیر را ریز خرد کرده و با هم مخلوط کنید.
4. فلفل دلمهای خردشده، آب لیموترش و روغن زیتون را با مقداری نمک و فلفل به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و هم بزنید.
5. در میان هر نیمه نان 1 قاشق حمص بریزید و پخش کنید سپس مخلوط سبزیجات را هم به 4 قسمت تقسیم کنید و داخل هر نیمه نان یک قسمت آن را بریزید.
6. غذاهای زنگ تفریح بچهها را با تنوع این آلبوم تهیه کنید.
ساندویچ سرد مرغ و سبزیجات
یک غذای سالم همراه با انواع ویتامینهای مفید برای بدن. شما میتوانید این ساندویچ را از شب قبل آماده کرده و در یخچال نگهداری کنید. این مقدار مواد برای یک ساندویچ کافی است و در مدت 30 دقیقه تهیه می شود.
مواد لازم
- سینه مرغ 120 گرم
- مایونز 2 قاشق غذاخوری
- سس خردل 1 قاشق غذاخوری
- سرکه سفید ½ قاشق غذاخوری
- فلفل سیاه به میزان لازم
- اسفناج 1 پیمانه (30 گرم)
- هویج رنده شده 1 عدد
- نان ترتیلا ( مشابه نان لواش) 1 عدد
طرز تهیه
1. سینه مرغ را به صورت کبابی سرخ میکنیم سپس آنرا خرد میکنیم.
2. مرغ را داخل یک کاسه متوسط میریزیم و سس مایونز، خردل و سرکه را روی آن ریخته و آنها را مخلوط میکنیم. سپس آنها را با کمی فلفل مزهدار میکنیم.
3. اسفناج را کمی تفت داده و بخار پز میکنیم.
4. اسفناج و هویج را وسط نان ترتیلا و یا لواش قرار میدهیم. سپس مخلوط مرغ را روی آنها میریزیم. سپس نان را رول میکنیم و آنرا داخل ورق کاهی میپیچیم. سپس آنرا با چاقو از وسط برش میدهیم و برای مدت 1 شب داخل یخچال گذاشته و سپس سرو میکنیم.
ساندویچ سرد ماهی تن
یک ساندویچ سرد خوشمزه که با ماهی تن درست میشود. این ساندویچ برای گردهماییها و غذای تولد بچهها ایده آل است. این ساندویچ در 15 دقیقه آماده میشود و برای سرو به تعداد 4 نفر مناسب است.
مواد لازم
- کنسر ماهی تن با روغن زیتون 350 گرم
- کرفس 2 ساقه
- سیب پوست کنده و خرد کرده 1عدد
- مایونز 4 قاشق سوپخوری
- برگ ریحان ساتوری شده 2 قاشق سوپخوری
- آب لیموی تازه 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل آسیاب کرده به مقدار لازم
- نان تست جو یا چاودار 8 برش
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، ماهی تن، کرفس (که ساقه آن را در جهت طول دو نیم کرده و نازک ورقه کردهایم)، سیب (که به قطعات نیم سانتیمتری خرد کردهایم)، مایونز، ریحان و آب لیمو را مخلوط کرده و خوب هم میزنیم.
2. سالاد را با نمک و فلفل مزه دار میکنیم.
3. مخلوط ماهی تن را بین 4 برش نان تست تقسیم میکنیم و روی هر یک از آنها 1 تکه نان قرار میدهیم. ساندویچها آماده هستند.
ساندویچ پنیر آمریکایی شطرنجی
چیدمان شطرنجی این ساندویچ های پنیری خوشمزه، علاوه بر ایجاد جذابیتی مثال زدنی میتواند مهمانها را سر ذوق بیآورد. در این دستور به جای پنیر سوئیسی از پنیر گودا استفاده کردهایم. میتوانید از پنیر خامهای هم استفاده کنید. سبزیجاتی مثل ریحان و تره به صورت ریز شده لابهلای تکههای نان ترکیب جالبی میسازد.
مواد لازم
- پنیر چدار یا خامهای 280 گرم
- پنیر گودا 280 گرم
- فلفل دلمهای رندهشده 110 گرم
- سس مایونز ¼ پیمانه
- پودر تازه فلفل سیاه ¼ پیمانه
- برش نان تست سفید 20 عدد
- برش نان تست جو یا جو دوسر 20 عدد
- پیاز خشک شده 1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی رسیده به مقدار لازم
- زیتون سیاه بدون هسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1. پنیرها را رنده کنید.
2. پنیر چدار، پنیر سوئیسی، مایونز، فلفل، پیاز با هم مخلوط کنید. میتوانید مایونز را با خامه نیز جایگزین کنید.
3. سپس نیمی از مخلوط بهدست آمده را به شکل لایهای یکدست بر روی نیمی از برشهای نان سفید پخش کرده و باقیمانده نان سفید را بر روی مواد قرار میدهیم.
4. نیمه باقیمانده مواد را بر روی نیمی از برشهای نان گندم ریخته و باقیمانده برشهای نان گندم را به حالت روپوش بر روی مواد قرار میدهیم.
5. نانها را با یک چاقوی دندانهدار برشزده و هر کدام را به 4 قسمت چهار گوش تقسیم میکنیم.
6. روی یک ظرف برشهای نان سفید و سپس برشهای نان گندم را با طرح شطرنجی یکی در میان و جفت جفت بر روی هم چیده و در صورت تمایل با گوجهفرنگی و زیتون تزیین میکنیم.