تغذیه مناسب بهاری از نگاه طب سنتی
یک متخصص طب سنتی درباره باید و نبایدهای تغذیه ای در فصل بهار توضیحاتی را ارائه داد.
یک متخصص طب سنتی درباره باید و نبایدهای تغذیه ای در فصل بهار توضیحاتی را ارائه داد.
به گزارش تسنیم،ناصر رضاییپور متخصص طب سنتی درباره تدابیر فصل بهار اظهار کرد: در فصل بهار مواد زائد انباشتهشده در بدن از حالت انجماد خارج شده و در بدن به جریان میافتند.
بهگفته وی در فصل بهار بدن در حال پاکسازی است که پرخوری و رعایت نکردن رژیم غذایی، موجب ضعیف شدن بدن میشود که زمینهساز ابتلا به بیماریها در فصل بهار است.
ورزش زیاد و حمام مکرر در بهار ممنوع
رضاییپور متذکر شد: لازم است در فصل بهار، از خوردن غذاهای گرم و خشک، حرکت و ورزش زیاد، حمام مکرر و خوردن غذاهای گوشتی و شیرینی زیاد خودداری شود همچنین بهتر است در این فصل بهجای آب از عرق کاسنی یا عرق شاهتره استفاده شود.
وی خاطرنشان کرد: بهتر است در این فصل از مصرف غذاهای چرب و سرخکردنی، خوراکیهای تلخ، تند و تیز، و شور که مزاج گرم دارند مانند آجیل شور و گردو پرهیز کرد.
آشنایی با نوشیدنیهای مفید در فصل بهار
این متخصص طب سنتی ایران یادآور شد: بهتر است در این فصل از نوشیدنیهای خنک مانند شربت ریواس، شربت عناب، شربت نارنج، لیمو و "به" استفاده کرد.