اینفوگرافیک/ سرطان، پیامد محصولاتغذایی نیتراتدار
کارشناسان در سالهای اخیر نسبت بهوجود نیترات در سبزیجات بهدلیل استفاده از کودهای شیمیایی در کشاورزی ابراز نگرانی کردهاند.
کارشناسان در سالهای اخیر نسبت بهوجود نیترات در سبزیجات بهدلیل استفاده از کودهای شیمیایی در کشاورزی ابراز نگرانی کردهاند. تجمع نیترات در سبزیهای برگی بیشتر از سبزیهای میوهای و پیازی است و از آنجا که نیترات باعث بیماریهایی از قبیل کمخونی، سقطجنین و انواع سرطانها میشود، ساقه وسط سبزیجاتی مثل کاهو را نباید خورد. در میوهها و سبزیهای میوهای، مشکل زیادی از نظر تجمع نیترات وجود ندارد و مشکل اصلی بیشتر در سبزیهایی است که اندام رویشی آنها مصرف میشود.