ارتباط پدر با نوزاد هوش کودک را زیاد می‌کند

نتایج یک مطالعه نشان می دهد پدرانی که اوقاتی را با فرزندان خود در ماه های اول تولد آنها سپری می کنند، تاثیر مثبتی بر بهره هوشی کودک در سال های بعدی زندگی می گذارند.

ارتباط پدر با نوزاد هوش کودک را زیاد می‌کند

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از خبرگزاری یونایتدپرس، این مطالعه جدید که توسط محققان کالج امپریال لندن، کالج کینگ در لندن و دانشگاه آکسفورد انجام شد، نشان داد: کودکانی که در دوره نوزادی پدرانشان تعامل بیشتری با آنها داشتند و بیشتر با آنها بازی می کردند در قیاس با کودکانی که پدرانشان با انها تعامل نداشتند، در دو سالگی عملکرد بهتری در تست های شناختی داشتند.
'پل رامچاندانی' استاد بخش پزشکی کالج امپریال در یک بیانیه خبری گفت: تعاملات میان پدر و کودک حتی از همان بدو تولد می تواند نویدبخش تکامل شناختی کودک در حدود دو سالگی او باشد و بر این اساس، احتمال زیادی برای تکامل بیشتر در دوره های بعدی زندگی فرزند وجود دارد.
محققان در این مطالعه داده های 128 پدر را که شامل عواملی مانند درآمد و سن می شد، تجزیه و تحلیل کردند و ویدیوهایی از تعامل میان والدین با کودکانشان - بدون استفاده از اسباب بازی- را در سه ماهگی و سپس در دو سالگی در اوقاتی که والدین برای کودکان کتاب می خواندند، ضبط کردند.
محققان رابطه مثبتی را میان میزات تعامل نوزادان با پدرانشان و امتیازاتی که کودکان نوپا در آزمون های شناختی می گرفتند، یافتند.
بر اساس نتایج این مطالعه، کودکان پدرانی که نگرش مثبت تری داشتند بدون توجه به جنسبت کودک، امتیازات بهتری در آزمون های شناختی کسب کردند.
این مطالعه نشان داد که یک پدر حساس، آرام و بدون اضطراب به افزایش بهره هوشی کودک کمک می کند؛ و تعامل پدر با کودکش صرف نظر از درآمد خانواده موجب تقویت توانایی های کودک می شود.
به گفته کارشناسان، یافته های این مطالعه بر اهمیت تشویق پدران به تعامل مثبت تر با کودکانشان در دوران نوزادی آنها تاکید می کند.
این مطالعه در مجله Infant Mental Health منتشر شده است.


ارسال نظر