زیر پوست هندوانه چه خبر است؟
هندوانه حاوی ویتامینها و ترکیبات معدنی و اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند.
هندوانه حاوی ویتامینها و ترکیبات معدنی و اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند.
به گزارش تسنیم، هندوانه حاوی ویتامینها و ترکیبات معدنی و اکسیدانهایی مثل ویتامین C و A که از ما در برابر بیماریها محافظت میکنند. با مصرف هندوانه خطر کم آبی بدن نیز کاهش مییابد، گوشت این میوه قرمز، صورتی، سفید یا زرد رنگ است. بدون شک شما هم قرمزش را بیشتر میپسندید. فواید هندوانه برای سلامتی بسیار زیاد است حتما بخوانید تا بگوییم در خواص هندوانه و زیر پوست هندوانه چه خبر است!
هندوانه گزینهای عالی برای فرونشاندن تشنگی و تامین آب مورد نیاز بدن است. با انتخاب هندوانههای قرمز از بیشترین میزان مواد مغذی، مانند لیکوپن و فلاونوئیدها بهره خواهید برد.
توجه داشته باشید هرچه هندوانه مدت زمان بیشتری نگهداری شود از ارزش غذایی آن کاسته میشود. در ادامه 11 دلیل برای مصرف هرچه بیشتر هندوانه را با شما در میان میگذاریم.
1- هندوانه یکی از بهترین منابع برای ماده مغذی لیکوپن است، که در مواد غذایی مانند هندوانه، گوجهفرنگی، توت فرنگی وگریپ فروت صورتی یافت میشود و رنگ قرمز-صورتی را به آنها میبخشد. مطالعات بسیاری نشان دادهاند که مصرف لیکوپن با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات و سرطان پستان مرتبط است.
2- هندوانه ممکن است عملکردی فراتر از تحریک جوانههای چشایی داشته باشد. مجموعهای از مواد تشکیل دهنده در هندوانه میتوانند رگهای خونی را تحریک کرده و بر همین اساس، ممکن است میل جنسی را افزایش دهند.
3- لیکوپن که در هندوانه یافت میشود، با کاهش خطر ابتلا به بیماری قلبی، تصلب شرایین و فشار خون بالا نیز پیوند خورده است.
4- هندوانه حاوی یک ماده مغذی به نام سیترولین است، که طی روند تبدیل به اسید آمینه آرژینین، به پیشگیری از تجمع چربی در سلولها کمک میکند. سیترولین خواص دوستدار قلب هندوانه را نیز تقویت میکند.
5- طی روند تبدیل به آرژینین، ذخایر اکسیدنیتریک بدن افزایش مییابند. اکسیدنیتریک به آرامش رگهای خونی و افزایش جریان خون کمک میکند. هر چه بیشتر توانایی هندوانه در کاهش آنژین، فشار خون بالا و بیماری قلبی را افزایش میدهد.
6- هندوانه حاوی ترکیباتی به نام فلاونوئیدهاست. کاروتنوئیدها و تریترپنوئیدها، همگی دارای قابلیتهای آنتیاکسیدانی قوی هستند و از این رو، رادیکالهای آزاد مضر در بدن را پیش از اینکه پیری و ابتلا به بیماری را تسریع کنند، از بین میبرند.
7-هندوانه از محتوای بالای گلوتاتیون سود میبرد که یک ماده مغذی مهم برای سلامت کبد است.
8-هندوانه که در فرونشاندن تشنگی موثر عمل میکند، از محتوای بالای بتاکاروتن نیز سود میبرد که برای بهرهمندی از پوستی سالم به اندازه ویتامین C تقویتکننده سیستم ایمنی ضروری است.
9- توانایی هندوانه در افزایش سطوح آرژینین این امکان را فراهم میکند تا آمونیاک و دیگر ترکیبات سمی از بدن حذف شوند.
10- حدود 92 درصد هندوانه از آب تشکیل شده است و از این رو، منبعی عالی برای پیشگیری از کمآبی بدن و تامین آب مورد نیاز سلولها محسوب میشود.
11- به واسطه محتوای بالای آنتیاکسیدانها و مواد مغذی دیگر، هندوانه دارای اثرات ضدالتهابی در بدن است که با در نظر گرفتن بیماریهای مزمن جدی، مانند ورم مفاصل و سرطان که با التهاب در بدن پیوند خوردهاند، اهمیت خود را بیش از پیش نشان میدهد.