بورک مارچوبه؛ دست پیچ های شکم پر

از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.

ماهنامه سفره ایرانی: از این بورک‌های مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آن‌ها تزئین کنید.
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:

  • مارچوبه: 4 عدد
    خمیر هزارلا: به مقدار لازم
    ژامبون: 2 ورقه
    پنیر پارمزان: 2 ورقه
    میخک: 2 عدد
    زرده تخم مرغ: یک عدد

طرز تهیه:
  1. مارچوبه ها را حدود 2 الی 3 دقیقه در آب و نمک بپزید و سپس زیر آب سرد آب بکشید.
  2. دو عدد بیضی از خمیر هزارلا جدا کنید و دو انتهای آنها را مثلثی برش دهید.
  3. روی هر یک از آنها یک ورقه ژامبون و دو عدد مارچوبه قرار دهید.
  4. یک ورقه پنیر پارمزان اضافه کنید.
  5. دو لبه خمیر را روی آن قرار دهید و آنها را با یک عدد میخک به هم وصل کنید.
  6. زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
  7. سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
  8. سپس سرو کنید.
ارسال نظر