بورک مارچوبه؛ دست پیچ های شکم پر
از این بورکهای مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آنها تزئین کنید.
ماهنامه سفره ایرانی: از این بورکهای مارچوبه میتوانید به عنوان پیش غذا استفاده کنید و سفره شام و افطار را با آنها تزئین کنید.
میزان سرو: 2 نفر
مواد لازم:
- مارچوبه: 4 عدد
خمیر هزارلا: به مقدار لازم
ژامبون: 2 ورقه
پنیر پارمزان: 2 ورقه
میخک: 2 عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
طرز تهیه:
- مارچوبه ها را حدود 2 الی 3 دقیقه در آب و نمک بپزید و سپس زیر آب سرد آب بکشید.
- دو عدد بیضی از خمیر هزارلا جدا کنید و دو انتهای آنها را مثلثی برش دهید.
- روی هر یک از آنها یک ورقه ژامبون و دو عدد مارچوبه قرار دهید.
- یک ورقه پنیر پارمزان اضافه کنید.
- دو لبه خمیر را روی آن قرار دهید و آنها را با یک عدد میخک به هم وصل کنید.
- زرده تخم مرغ را کمی زده و با برس روی خمیرها بمالید.
- سپس آنها را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد 400 درجه فارنهایت قرار دهید تا طلایی و برشته شوند.
- سپس سرو کنید.