برای افطار خاگینه گردو درست کنید
خاگینه گردو یک دسر خوشمزه خانگی است که سریع و راحت هم آماده میشود. این دسر را برای افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
وب سایت سوران: خاگینه گردو یک دسر خوشمزه خانگی است که سریع و راحت هم آماده میشود. این دسر را برای افطار تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
مواد اولیه :
- گردوی آسیاب شده 6 قاشق سوپخوری
- تخم مرغ 2 عدد
- آرد سفید 2 قاشق سوپخوری
- شیر 4 قاشق سوپخوری
- بکینگ پودر 2 قاشق چای خوری
- شکر 3 پیمانه
- آب 1/5 پیمانه
- گلاب نصف پیمانه
- زعفران ساییده کمی
- روغن مایع 4 قاشق سوپخوری
- آب و شکر رو مخلوط کرده و روی حرارت قرار بدید تا شکر حل بشه و بجوشه
- کمی زعفران ساییده بهش اضافه کنید
- سپس گلاب رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید چند قل بخوره و یکم غلیظ شه
- پس از آماده شدن شربت خاگینمون میذاریمش کنار تا کمی خنک بشه
- تمامی مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم.توی ظرف جدا تخم مرغ و وانیل رو با همزن دستی میزنیم.شیر و روغن مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- حالا مواد خشک رو به مخلوط تخم مرغ و شیر اضافه میکنیم و هم میزنیم.
- ته قالب رو چرب میکنیم ( من ته قالب رو با یه قاشق کره آب شده و یه قاشق آرد سفید چرب میکنم.باعث میشه یه روغن جدا کننده بوجود بیاد و کیک و خاگینه هام راحت جدا شه)
- مواد رو توی قالب میریزیم و میذاریم توی فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه بپزه.حدود 20 دقیقه الی نیم ساعت زمان میبره.وقتی چنگال روش میزنید نباید چیزی بهش بچسبه.
- بعد از پخت خاگینه ها که از داغی افتادن بهش شربتش رو اضافه میکنیم داخل قالب
- بسیار خوشمزه میشه حتما امتحان کنید.