بیسکاتی خشکبار، تردکهای لذیذ و مغذی
بیسکاتی نوعی بیسکویت ترد و کرانچی ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم. در این بیسکوییت از انواع خشکبار و همچنین برگه استفاده شده که طعم آن را متفاوت میکند.
ماهنامه کیک و شیرینی: بیسکاتی نوعی بیسکویت ترد و کرانچی ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آموزش داده ایم. در این بیسکوییت از انواع خشکبار و همچنین برگه استفاده شده که طعم آن را متفاوت میکند.
مواد لازم:
- تخم مرغ: 2 عدد
زرده تخم مرغ: یک عدد
کره: 30 گرم
شکر: 250 گرم
آرد: 350 گرم
بیکینگ پودر: یک قاشق چای خوری
پرتقال (پوست رنده شده): یک عدد
لیموسنگی (پوست رنده شده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
خشکبار (بادام، گردو، پسته): به مقدار لازم
برگه زردآلو، کشمش، خرما: به مقدار لازم
- ابتدا کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید تا ذوب شود.
- سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.
- تخم مرغ ها، زرده تخم مرغ و شکر را در ظرفی جداگانه آنقدر بزنید تا خامه ای و سفید شده و حجم شان تقریبا دو برابر شود.
- سپس کره ذوب شده، پوست رنده شده پرتقال و پوست رنده شده لیموسنگی را اضافه و مخلوط کنید.
- آرد، نمک و بیکینگ پودر را در ظرفی جداگانه مخلوط و الک کنید، سپس به تدریج به مواد اضافه و مخلوط کنید.
- در پایان خشکبار خرد شده، برگه زردآلو، کشمش و ... را اضافه و مخلوط کنید.
- خمیر را به دو قسمت کنید و هر یک را تقریبا حدود 8 در 25 سانتی متر رول کرده و کمی پهن کنید.
- رول های خمیر را با فاصله از هم در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی بچینید.
- حدود 30 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا برشته شوند.
- سپس آنها را از فر در آورید و اجازه بدهید حدود 10 دقیقه در مجاورت دمای محیط خنک شوند.
- با چاقویی دندانه دار رول ها را به ابعاد کوچک (ضخامت حدود نیم الی یک سانتی متر) برش دهید.
- برش ها را به سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی انتقال داده.
- هر طرف آنها را حدود 5 الی 10 دقیقه در فر با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) قرار دهید.
- بیسکاتی ها را پس از خنک شدن سرو کنید.
این شیرینی های خوشمزه را در ظرف دردار به مدت طولانی می توانید نگهداری کنید.