طرز تهیه مربای توت
با طرز تهیه مربای توت سفید به سبکی آسان و بسیار خوشمزه آشنا شوید، تهیه این مربا در خانه بسیار آسان بوده و نسبت به نمونه های بازاری بسیار سالمتر و مقرون به صرفه تر است.
با طرز تهیه مربای توت سفید به سبکی آسان و بسیار خوشمزه آشنا شوید، تهیه این مربا در خانه بسیار آسان بوده و نسبت به نمونه های بازاری بسیار سالمتر و مقرون به صرفه تر است.
مواد لازم برای تهیه مربای توت :
توت ۱ کیلو
شکر ۱ کیلو
آبلیمو ۳ ق غ
طرز تهیه مربای توت به سبکی آسان و خوشمزه! :
۱- بهتره توت های سفیدی که یکم مونده برسن و هنوز له و خیلی شیرین نشدن رو انتخاب کنید.
چوب سر توت ها رو می گیریم و اون ها رو می شوریم و تو آبکش می ریزیم.
۲- داخل یه قابلمه(بهتره مسی و آلومینیومی نباشه چون رنگ مربا رو تیره می کنه) یک لایه توت سفید و یک لایه شکر می ریزیم و در ظرف رو می ذاریم.
۳- قابلمه مربا رو به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال می ذاریم تا شکر به خورد توت ها بره این کار باعث میشه که توت ها آب بندازه .
موقع پخت این مربا معمولا آب اضافه نمیشه ولی اگر بعدا احساس کردین آبش یا شکرش کمه می تونید داخل قابلمه اول یه مقدار آب و شکر بریزید و وقتی که جوش اومد قابلمه توت هارو همراه با آبش اضافه کنید.
۴- وقتی که چند دقیقه جوش خورد حرارت را کم می کنیم و آب لیمو رو اضافه می کنیم و بعد از نیم ساعت برای تست غلظت مربا ، مقداری از شیره مربا رو تو بشقاب یا نعلبکی ریخته و چند دقیقه میذاریم تا خنک بشه…
اگر احساس کردید که غلظتش خوبه مربا آماده است ولی اگر احساس کردید که خوب نیست بذارید که چند دقیقه دیگه هم جوش بخوره و دوباره تست کنید.
البته اینو در نظر بگیرید که مربا بعد از سر شدن یکم غلظتش بیشتر میشه…
طرز تهیه مربای شاه توت
شاه توت 1 کیلوگرم . شکر 1 کیلوگرم . آبلیمو 1 قاشق چایخوری
پس از این مدت زمان قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و 15 دقیقه اجازه دهید مربا بجوشد و غلیظ شود ( تا اندازه ای بپزید که شاه توت ها له نشوند ، در طول پخت کف روی مربا را با قاشق بردارید ).
پس از پخت آبلیمو را به مربا اضافه کنید ، قابلمه را کناری قرار دهید تا مربا خنک شود سپس داخل شیشه های تمیز بریزید و در یخچال قرار دهید ، برای تهیه شیره مربا را از صافی عبور دهید و نصف آب مربا را برای شربت کنار بگذارید.
مارمالاد شاه توت : برای تهیه مارمالاد شاه توت میتوانید از همین روش استفاده کنید با این تفاوت که توت ها را پس از شستن له کنید سپس شکر روی آن بپاشید ، در اواسط پخت 2 قاشق چایخوری پودر ژلاتین که در آب جوش حل کرده اید و کمی اسانس وانیل به آن اضافه کنید.