طرز تهیه دو دسر با ژله

ژله یکی از معروف ترین و محبوب ترین و همچنین ساده ترین دسرهاست که تقریبا همه طرز تهیه آن را میدانند. اما با ژله میتوان دسرهای متفاوت و خوشمزه و جدیدی نیز تهیه کرد که دو نوع مختلف آن را در این مطلب برایتان آورده ایم.

طرز تهیه دو دسر با ژله

ژله یکی از معروف ترین و محبوب ترین و همچنین ساده ترین دسرهاست که تقریبا همه طرز تهیه آن را میدانند. اما با ژله میتوان دسرهای متفاوت و خوشمزه و جدیدی نیز تهیه کرد که دو نوع مختلف آن را در این مطلب برایتان آورده ایم.
دسر ژله بستنی و تخم شربتی
مواد لازم
تخم شربتی 2 قاشق غذاخوری
پودر ژله 1 بسته
بستنی 2 لیوان
فالوده و پسته به مقدار لازم
طرز تهیه
1. تخم شربتی را داخل کاسه ای بریزید و به آن آب اضافه کنید.
2. پس از 10 دقیقه دانه ها خیس خورده و لعاب دار میشوند.
3. در این مرحله باید تخم شربتی ها را از آب جدا کنید ( این روش برای تمیز شدن تخم شربتی است تا شن های ریز و خاشاک از تخم شربتی جدا شوند ، این مرحله را 2 بار دیگر تکرار کنید ).
4. پودر ژله را داخل کاسه ای بریزید و به آن 1 لیوان آب جوش اضافه کنید.
5. مخلوط کنید تا شفاف شود سپس 1 لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.
6. نصف ژله را داخل کاسه ای بریزید و نصف دیگر را داخل لیوان های سرو بریزید ( حدود 1/4 هر لیوان ) سپس ظرف ها را داخل یخچال قرار دهید تا ژله ها بسته شوند.
7. پس از اینکه ژله ها بسته شد لیوان های سرو را از یخچال خارج کنید ، ژله داخل کاسه را با قاشق خرد کنید.
8. 1 لیوان بستنی را با ژله خرد شده و مقداری فالوده مخلوط کنید و داخل لیوان بریزید.
9. 1 لیوان بستنی دیگر را با تخم شربتی مخلوط کنید و روی ژله بستنی بریزید.
10. در انتهای کار روی دسر را با خلال پسته تزیین و سرو کنید.
چیزکیک ژله‌ای
مواد لازم
ژله بلوبری، توت‌فرنگی و آناناس: از هرکدام ۵۰ گرم
آب داغ: ۳۶۰ میلی‌لیتر
قالب سه بُعدی: سه عدد
بیسکوییت (شکلاتی و کرم‌دار): پنج عدد
قالب کیک دایره‌ای به قطر ۱۵ سانتی‌متر: یک عدد
پنیر خامه‌ای: ۲۰۰ گرم
شکر: ۶۰ گرم
خامه تازه: ۲۰۰ میلی‌لیتر
آب‌لیمو: دو قاشق غذاخوری
ژلاتین ذوب‌شده (مواد داخل چیزکیک): ۵۰ میلی‌لیتر آب و یک قاشق غذاخوری ژلاتین
ژلاتین ذوب‌شده (روی چیزکیک): ۵ گرم ژلاتین، آب نصف پیمانه، طعم‌دهندۀ لیمو دو قطره
طرز تهیه

1. ابتدا ۵۰ گرم از هر ژله را در سه کاسه مختلف بریزید.

2. به هر کاسه ۱۲۰ میلی‌لیتر آب داغ اضافه کنید و شروع به هم‌زدن کنید تا جایی که پودر ژله کاملاً حل شود.

3. بعد قالب‌های کوچک را که از قبل آماده کرده‌اید با این مواد پُر کنید.

4. آن‌ها را به‌مدت سه ساعت در فریزر قرار دهید.

5. بیسکویت‌ها را در یک کیسه‌ی زیپ‌دار بریزید و آن‌ها را با دست یا گوشتکوب له کنید.

6. پنیر خامه‌ای و شکر را در یک کاسه بریزید و کاملاً مخلوط کنید تا یکدست شوند.

7. سپس خامۀ تازه را به آن‌ها اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید.

8. سپس آبلیمو و ژلاتین ذوب‌شده را به آن‌ها اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید.

9. یک کاغذ روغنی کف یک بشقاب بزرگ قرار دهید و قالب گرد فلزی را روی آن بگذارد.

10. بیسکوییت خردشده را کف قالب بریزید و کاملاً صاف کنید.

11. سپس موادی را که آماده کردید، روی بیسکوییت‌ها (درون قالب) بریزید.

12. حالا آن را به همان شکل درون فریزر بگذارید تا زمانی که مواد روی قالب کمی سفت شوند.

13. بعد از گذشت سه ساعت ژله‌ها را از فریزر و سپس از قالب خارج کنید و به دلخواه روی موادتان (که حالا سفت شده‌اند) بچینید.

14. برای آماده‌کردن ژلاتین روی چیزکیک، پودر ژلاتین و مقداری آب را با هم مخلوط کنید و کمی در مایکروفر یا روی گاز حرارت دهید. از روی حرارت بردارید و دو قطره طعم‌دهندۀ لیمویی در آن بریزید. ژلاتین آماده شده را روی این توپک‌های بانمک و هیجان‌انگیز بریزید.

15. دوباره قالب را در فریزر بگذارید تا ژلاتین هم بسته شود. سپس آن را از فریزر خارج کنید و قالب را بردارید. چیزکیک شما آماده است.

ارسال نظر