طرز تهیه کباب حسینی اصفهان با گوشت گوسفند و مرغ+ فیلم

کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی و سنتی ایران است که به دو صورت با گوشت قرمز و گوشت مرغ طبخ می شود.

طرز تهیه کباب حسینی اصفهان با گوشت گوسفند و مرغ+ فیلم

کباب حسینی یکی از کباب های قدیمی، سنتی و خوشمزه اصفهانی است که هم با گوشت قرمز و هم با گوشت سفید طبخ می شود و چون در تابه پخت می شود نیاز به مهارت خاصی نداره و فقط لازم است که از دستور پخت زیر پیروی کنید.اگر شما هم دنبال یک کباب با طعم متفاوت هستید در ادامه این مطلب همراه ما باشید تا شما رو با دستور پخت کباب حسینی لذیذ و مجلسی آشنا کنیم.

 

کباب حسینی با گوشت مرغ

مواد لازم کباب حسینی
سینه مرغ ۲ عدد
فلفل دلمه ای ۲ عدد
گوجه فرنگی ۴ عدد
پیاز ۲ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
آبلیمو به اندازه دلخواه
سیخ چوبی، فلفل سیاه و نمک به تعداد کافی

کباب حسینی (2)

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت مرغ

  1. برای تهیه کباب حسینی با گوشت مرغ، ابتدا سینه های مرغ را بشویید و به اندازه جوجه کباب خرد کنید.
  2.  پیازها را به صورت حلقه ای خرد کنید.
  3. پیاز های خرد شده را با مرغ ها داخل کاسه بریزید.
  4. در ادامه روغن مایع را به همراه آبلیمو ، نمک و فلفل سیاه به کاسه اضافه کنید و مواد را هم بزنید و زیر و رو کنید تا با گوشت مرغ مخلوط شود.
  5. روی کاسه را سلفون بکشید و آنرا به مدت ۲ ساعت درون یخچال بگذارید تا گوشت طعم دار شود.
  6. در همین حین فلفل دلمه ای ها را به صورت مکعبی خرد کنید و کنار بگذارید.
  7.  کاسه را از یخچال خارج  و قطعات مرغ را سیخ کنید. بین هر دو قطعه مرغ یک فلفل دلمه ای بگذارید.
  8. در صورت دلبخواهی می توانید از فلفل سبز و پیاز هم برای قرار دادن بین قطعات گوشت مرغ استفاده کنید.
  9. یک تابه بزرگ روی حرارت بگذارید و ۲ فنجان آب به همراه ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع و کمی آبلیمو داخل تابه بریزید.
  10. در صورتی که می خواهید سس کباب حسینی رنگ و لعاب داشته باشد می توانید یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی اضافه کنید. پس از اینکه آب موجود در تابه شروع به جوشیدن کرد سیخ ها را داخل تابه بچینید.
  11. درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم کباب آماده شود.
  12. چند دقیقه مانده به پایان پخت کباب ها گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و داخل تابه بگذارید تا نرم شوند.

 آموزش کباب حسینی اصفهان با گوشت مرغ 

 کباب حسینی با گوشت گوسفند

مواد لازم برای ۴ نفر
فیله گوسفندی یا گوساله 500 گرم
پیاز سفید بزرگ 3 عدد
پیاز قرمز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگی متوسط 3 عدد
فلفل دلمه ای سبز و قرمز ۲ عدد
 
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه گوشت، زردچوبه، دارچین، روغن زیتون، زعفران دم کرده، آب لیمو ترش تازه یا گرد لیمو عمانی
 
به مقدار کافی

کباب حسینی (3)

طرز تهیه کباب حسینی با گوشت گوسفند

  1. برای درست کردن کباب حسینی، ابتدا گوشت گوسفند را به صورت تکه های یکسان خرد کنید.
  2. پیازهای خلالی خرد شده را درون یک کاسه مناسب بریزید و سپس گوشت های خرد شده را به آن اضافه کنید.
  3. در ادامه مقداری نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز، ادویه گوشت، روغن زیتون و زعفران دم کرده به مواد داخل کاسه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا گوشت مزه دار شود.
  4. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و درون یخچال به مدت 12 ساعت بگذارید تا مزه دار شود.
  5. در این مرحله سیخ های چوبی را درون آب بگذارد  تا خیس بخورند و هنگام پخت سیخ ها نسوزند.
  6.  پوست پیاز قرمز را جدا وبه ۴ قسمت تقسیم کنید.پیاز را ورقه ورقه کنید و کنار بگذارید.
  7. گوجه فرنگی ها را به صورت حلقه ای نازک خرد کنید.
  8. .  فلفل دلمه ای را برش بزنید و دانه های آن را خارج کنید و فلفل دلمه ای را به صورت مربعی هم اندازه پیاز خرد کنید.
  9.  سیخ ها را از آب خارج کنید، سپس گوشت را از یخچال خارج کنید. چابتدا یک برش از فلفل دلمه ای سبز را به سیخ بکشید و به ترتیب پیاز قرمز، گوشت، دنبه، فلفل دلمه ای قرمز را یک در میان به سیخ بکشید
  10.  یک تابه مناسب روی حرارت ملایم بگذارید، سپس مقداری روغن بریزید.
  11.  یکی از پیازهای سفید را به صورت خلالی خرد کنید و کف تابه بچنید، سپس گوجه فرنگی ها را روی آن بگذارید. حالا کباب ها را روی پیاز های حلقه ای بگذارید وپس سس را آماده کنید.
  12. برای تهیه سس کباب ابتدا پیاز را به صورت نگینی ریز خردکنید و در تابه جداگانه با مقداری روغن تفت دهید تا سرخ شود.مقداری زدچوبه هم اضافه کنید تا بوی خامی ان گرفته شود.
  13. حالا رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا سرخ شود و رنگ آن به طور کامل باز شود.
  14. حالا ۲ لیوان آب به سس اضافه کنید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید و زعفران دم کرده را به همراه پودر دارچین، آب لیمو ترش یا گرد لیمو عمانی اضافه کنید.
  15. در این مرحله اجازه دهید سس ریز جوش بزند تا کمی قوام پیدا کند.
  16. در ادامه سس را روی کباب ها بریزید و درب تابه را ببندید. حالا باید حدودا به مدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه زمان بدهیم تا تکه های گوشت به طور کامل مغز پخت شوند
  17. پنج دقیقه پایانی پخت کباب مقداری نمک اضافه کنید.
  18. در نهایت سیخ های کباب را درون ظرف مورد نظرمان بریزید و سپس سس باقیمانده را روی کباب ها بریزید و به سلیقه خود به همراه نان یا برنج سرو کنید.

پرسش های متدوال

کباب حسینی چیست؟

کباب حسینی یک از کباب‌های خوشمزه و سنتی در ایران است که هم می‌توان آن را با گوشت قرمز ( گوشت گوسفند یا گوشت گوساله)  یا با استفاده از گوشت سفید (مانند گوشت مرغ یا گوشت بوقلمون) پخت و آن را در تابه‌ درست کرد.

چرا کباب حسینی سفت میشود؟

اگر در ابتدا به گوشت ها نمک زدی سفت می شود پس بهتر است هنگامی که کباب‌ها نیم پز شدند به آن نمک اضافه کنید. همچنین اگر گوشت در مواد، زمان کوتاهی بماند سفت می‌شود.

برای نرم شدن گوشت کباب حسینی چه کنیم؟

برای نرم شدن گوشت کباب حسینی می توان قبل از اینکه کباب ها را به سیخ بزنید مقداری کیوی رنده شده روی آن بریزید. همچنین در مرحله آماده کردن کباب، ماست و سس مایونز به گوشت اضافه کنید.


سخن آخر

در این مطلب آموزش طرز تهیه کباب حسینی اصفهان را در اختیار شما قرار دادیم. در صورتی که شما طرز تهیه کباب حسینی با گوشت چرخ کرده را بلد هستید روش پخت را در قسمت نظرات کامنت کنید.

ارسال نظر