دستور تهیه شیرینی دانمارکی خانگی

پخت شیرینی دانمارکی خانگی خیلی راحته و در عین آسون بودن خیلی هم خوشمزه س. و طعم عالی و بی نظیری داره. میتونید این شیرینی خوشمزه رو به راحتی تهیه کنید و برای پذیرایی از مهمان‌ها ازش استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیرش لدت ببرید.

وب‌سایت سرآشپز پاپیون: پخت شیرینی دانمارکی خانگی خیلی راحته و در عین آسون بودن خیلی هم خوشمزه س و طعم عالی و بی نظیری داره. میتونید این شیرینی خوشمزه رو به راحتی تهیه کنید و برای پذیرایی از مهمان ها ازش استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیرش لدت ببرید.

مواد لازم

مواد لازم خمیر

  • آرد ۴۰۰ گرم
  • شکر ۹۰ گرم
  • خمیر مایه ۱ قاشق غذا خوری
  • شیر یا آب ولرم ۱/۲ پیمانه
  • تخم مرغ ۱.۵ عدد
  • روغن مایع ۱/۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذا خوری
  • تخم مرغ (زرده) برای رومال ۲ عدد

مواد میانی

  • آرد ۱/۲ پیمانه
  • آب ۱ پیمانه
  • گلاب ۲ قاشق غذا خوری
  • شکر ۱/۲ پیمانه

طرز تهیه
1. ابتدا خمیر مایه فوری رو میریزیم داخل یه ظرف..یه قاشق از شکرو نصف شیر ولرم رو مخلوط میکنیم .میزاریم کنار تا عمل بیاد.حتما جای گرم بزارین.
2. حالا میریم مواد میانی رو درست کنیم...آرد و شکرو آب رو توی یه قابلمه کوچک مخلوط میکنیم..روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم..تا گلوله نشه...
3. باید حرارت کم باشه تا غلیظ شه...و بوی خامی آرد ازبین بره...وقتی سفت شد و غلیظ گلاب رو اضافه میکنیم..دقت کنید مواد شل نباشه که بعدا از لای خمیر میریزه بیرون و خراب میشه. بذارین کنار تا خنک شه.
4. حالا داخل یه کاسه تخم مرغ هارو میشکنیم هم میزنیم و روغن اضافه میکنم...و باقی شیر..خوب مخلوط میکنم.ّ...حالا شکر که معادل نصف پیمانه بود رو اضافه میکنم...خمیرمایه مون که کف کرده آماده اس.اون رو هم به مخلوط اضافه میکنم..اینجا زیادهم نمیزنم...
5. آرد رو سه بار الک میکنم..معادل دو لیوان و یک سوم پیمانه هستش رو کم کم اضافه میکنم..اینجا زعفران رو هم بریزید...خمیر نباید بدست بچسبه..اگه چسبنده بود...با ورز دادن و کوبیدن...چسبندگیش از بین میره..آرد بیشتر اضافه نکنید که خمیر سنگین میشه..و پف نمیکنه..
6. حالا توی یه سطح صاف کمی آرد بپاشین و نصفی از خمیر رو بردارین و پهن کنید به قطره ۴میلی متر....با استفاده از چاقو اضافه های خمیر رو برش بزنید و خمیرو تبدیل کنید به یه مستطیل به اندازه برگه A۴
7. مواد میانی رو بریزین توی قیف یه بار مصرف..یا با قاشق..روی خمیر بریزین....از بالا...قسمتی که مواد میانی زدین شروع کنید به رول کردن...با استفاده از چاقو برش بزنید...برش های کوچولو...تکه ها بزرگ نباشه که بعدا حسابی پف میکنه.....
8. کف قالب یا سینی رو کاغذ روغنی بندازین...برش هارو توی سینی بچینید...روش سلفون بکشید و دوساعت بذارین خوب استراحت کنه....با فاصله بچینید.

9. بعد استراحت دوساعته....زرده تخم مرغ هارو هم بزنید و یه قاشق زعفران دم کرده هم بزنید و با فرچه بمالید روی شیرینی هااا..کنجد یا شکر دانه درشت بپاشید...راستی اصلا تکون ندین خمیر هارو که پفشون میخوابه.
10. حالا یه قابلمه بزرگ بردارین ...بهتره روحی باشه..(الومینیوم)...داخلش تمیزباشه..چون اگه حتی یه ذره روغن یا هرچیزی داخلش باشه دود میکنه و طعم شیرینی مون رو خراب میکنه...درب قابلمه رو ببندین و بذارین روی شعله وسط گاز..حرارت و کم کنید بمدت بیست دقیقه. ...داخلش داغه داغ میشه مث فضای فر گاز....
11. بعد بیست دقیقه درب و باز کنید و دم کنی بذارین و داخلش یه سه پایه بذارین...ظرف شیرینی هارو که برش دادین و سریع بذارین روی سه پایه و سریع درب رو ببندین...از وقتی درب رو میزارین تایم بگیری....سی دقیقه ..باشعله کم...شیرینی ها میپزن...اگه بعد سی دقیقه درب و باز کردین و دیدین روش طلایی نشده..شعله رو خاموش کنید با درب بسته ..روی شیرینی ها هم حسابی طلایی میشه..
12. چون سینی داخل قابلمه جا نمیشه من از دوتا تابه روحی استفاده کردم دو دور شیرینی ها ک پخته شد..دور بعدی رو گذاشتم..... به هیچ عنوان درب قابلمه حین پختن نباید باز شه...
13. وقتی شیرینی ها خنک شد از قالب جدا کنید...من برای براق شدن و زیبا تر شدن از شربت بار استفاده کردم..مث بیرونی ها با فرچه زدم روش...خیلی خیلی عالی شد.

ارسال نظر