آموزش تهیه سالاد میگو با لوبیا سبز

سالاد‌ها میتونن خیلی متنوع باشن و هرکسی میتونه با توجه به سلیقه خودش ترکیبات مختلفی رو انتخاب کنه. امروز روش تهیه سالاد میگو و لوبیا سبز رو براتون میذاریم که ترکیب خیلی لذیذی برای عاشقان میگو هست.

وب‌سایت دونفره - گلزار نورمحمدیان: سالاد ها میتونن خیلی متنوع باشن و هرکسی میتونه با توجه به سلیقه خودش ترکیبات مختلفی رو انتخاب کنه. امروز روش تهیه سالاد میگو و لوبیا سبز رو براتون میذاریم که ترکیب خیلی لذیذی برای عاشقان میگو هست. اگه میگو دوست داشته باشید بدون شک این سالاد هم به لیست علاقمندی هاتون اضافه میشه. پیشنهاد میکنیم حتما امتحانش کنید.

مواد لازم

  • 7 الی 8 برگ کاهو
  • 200 گرم لوبیا سبز
  • 100 گرم میگو
  • 2 عدد هویج
  • 1/2 قاشق چایخوری سیر رنده شده
  • 1/3 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1/2 قاشق مرباخوری پودر پاپریکا
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه

1. برای تهیه این سالاد باید ابتدا لوبیا سبز رو بپزیم پس سر و ته لوبیاهارو میبریم و بعد از وسط نصفشون میکنیم و با مقدار کافی آب داخل قابلمه میریزیمشون و در قابلمه رو میبندیم تا لوبیاها بپزن.

2. بعد میگو، فلفل قرمز، پاپریکا، سیر، نمک و کمی روغن رو داخل ماهیتابه ریخته و با حرارت ملایم شروع به تفت دادن میگو میکنیم.

3. میگو خیلی زود میپزه دقت کنین که اگه میگو رو زیاد تفت بدین سفت میشه. حدودا بعد 5 دقیقه میگو تغییر رنگ داده خودش رو جمع میکنه و میپزه.

4. حالا دیگه لوبیا ها هم کم کم پختن و بهتره کمی نمک بهشون اضافه کنیم و بذاریم تا یکی دو قل بزنه که مزه بگیره و بعد آبکشش کنیم.

5. بعد کاهو رو به اندازه دلخواه خورد میکنیم.

6. هویج هم به شکل و انداره دلخواه میبریم.

7. دیگه باید سالاد رو بچینیم داخل ظرف پس کاهو، لوبیا و هویج رو داخل ظرف سرومون میذاریم و بعد روشون روغن زیتون و کمی نمک میریزیم.

8. در نهایت میگو رو هم میذاریم روی سالاد.

9. حالا سالادمون حاضره و میتونیم با لیموترش تازه یا سس دلخواه سرو کنیم … نوش جان



ارسال نظر