طرز تهیه بستنی خرمالو
با شروع برداشت خرمالو خیلی ها از خوردن خرمالو امتناع می کنند ، شما با درست کردن بستنی خرمالو از خواص این میوه زمستانی استفاده کنید .
با شروع برداشت خرمالو خیلی ها از خوردن خرمالو امتناع می کنند ، شما با درست کردن بستنی خرمالو از خواص این میوه زمستانی استفاده کنید .
خرمالو هاتون رو پوست نازکش رو بگیرید و با هر وسیله ای که دارید حسابی میکسشون کنید.
باید کم کم بهش شکر اضافه کنید و هم بزنید تا شکر توی مواد حل بشه و با چشیدن شیرینی اش رو چک کنید.
بسته به ذائقه تون و بسته به شیرینی خرمالو ها میزان شکر متفاوته.
البته بدونید که باید کمی شیرینیش زیاد باشه تا وقتی یخ زد و بستنی شد کم شیرین نشه.
من با خامه کم چرب و فاقد اضافه کردن هیچ شکری درست کردم
حالا یه ظرف مناسب مثل شکل زیر که کم عمق باشه بردارید و موادتون رو توش بریزید و بگذاریدش توی فریزر.
تا 3 ساعت. زنگ موبایلتون رو بگذارید برای 3 ساعت دیگه و برید دنبال زندگیتون.
حالا 3 ساعت گذشته ظرفمون رو از فریزر در می یاریم و با قاشق از کناره ها همش می زنیم کمی و باز برای 2 ساعت میگذاریم توی فریزر.
حالا درش می یاریم و باز همش می زنیم.
و برای دو ساعت دیگه هم میره توی فریزر
اینکار رو تا وقتی که به بافت بستنی شکل برسید ادامه بدید.
ممکنه بسته به مقدار موادتون و برودت فریزرتون مدتش کم یا زیاد بشه.
فریزر من یه سه ساعت و دو تا 1 ساعت جواب داد.
حالا عزیزانتون رو با یک بستنی خاص و ویژه سورپرایز کنید.
از خوردن یه بستنی نوین با طعمی عالی در کنار عزیزانتون توی بلند ترین شب سال لذت ببرید و ببینید که توی سرما بستنی خوردن چقدر لذت بخشه.
برای دیدن سایر آموزش غذاها کلیک کنید.