طرز تهیه و نحوه درست کردن “رولت انار” فوق العاده لذیذ

اگر قصد دارید شب یلدای شما خاص و استثنائی باشد “رولت انار” یا رولت ژله انار را به شما پیشنهاد میکنیم. این رولت بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است.

اگر قصد دارید شب یلدای شما خاص و استثنائی باشد "رولت انار" یا رولت ژله انار را به شما پیشنهاد میکنیم. این رولت بسیار خوشمزه و هیجان انگیز است.
آموزش تهیه رولت انار

  • پودر چای انار 3 قاشق سوپخوری
  • آب انار طبیعی 3 قاشق سوپخوری
  • آرد سفید قنادی 95 گرم
  • زرده تخم مرغ 8 عدد
  • سفیده تخم مرغ 6 عدد
  • شکر 160 گرم
  • آرد ذرت 25 گرم
  • روغن مایع 50 میلی لیتر
  • وانیل مایع 1/4 قاشق چایخوری
طرز تهیه رولت انار با طعم خوب و مناسب
ابتدا آب انار را با پودر چای انار مخلوط میکنیم .چای انار را مثل بقیه چای ها در سوپر مارکت ها تهیه کنید و با میکسر پودرش کنید.
سفیده تخم مرغ را در ظرف مناسبی با دور تند همزن برقی آنقدر میزنیم تا سفیده پف کند و وقتی ظرف را وارانه کردیم از ظرف بیرون نریزد.در حین هم زدن سفیده تخم مرغ، 60 گرم از شکر را در چندین مرحله قاشق به قاشق به آن اضافه میکنیم.
بعد زرده تخم مرغ و 100 گرم از شکر را با هم مخلوط میکنیم و با همزن برقی هم میزنیم در فاصله هم زدن تخم مرغ ها وانیل مایع را هم اضافه کنید انقدر زرده ها را هم میزنیم تا سفید رنگ شود.بعد سفیده و زرده را باهم مخلوط میکنیم و کمی هم میزنیم . آرد ذرتو آرد سفید الک شده را با هم مخلوط می کنیم و در این قسمت در چند مرحله به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و هم میزنیم. در حین اینکه آرد به خرد تخم مرغ ها می رود چای و آب انار مخلوط شده را اضافه میکنیم و هم می زنیم . روغن را هم در دو مرحله از کنار ظرف اضافه میکنیم و هم می زنیم.
مایه رولت آماده شده را در یک سینی به ابعاد 30 در 40 که با کاغذ روغنی پوشاندیم می ریزیم . دقت کنید کاغذ روغنی از سطح دیواره سینی بالاتر باشد . و بعد از ریختن تمام مایه کیک با زدن چند ضربه کف سینی به زمین هوای داخل مایه کیک را خارج میکنیم. مایه کیک را به مدت 8 تا 10دقیقه با بالاترین درجه حرارت فر می پزیم. بعد از اینکه کیک رولت را از فر خارج کردیم یک سینی بزرگتر از اندازه سینی فر روی آن قرار می دهیم و به مدت 10 دقیقیه منتظر می مانیم تا رولت ولرم شود. بعد سینی را برمیگردانیم تا قطرات جمع شده آب روی کیک تبخیر شود. کیک آماده شده با فشار انگشت دست مثل فنر جمع میشود و برمیگردد.
یک تکه کاغذ روغنی بزرگ را بر روی یک سطح صاف پهن می کنیم و کمی روی آن پودر قند می پاشیم. کیک را بر روی کاغذ برمیگردانیم و دور تا دور کیک را که کمی سفت شده می بریم تا یک کیک مستطیلی شکل صاف و یک دستی داشته باشیم.
کیک را با کمک کاغذ روغنی رول میکنیم و به مدت دو دقیقه با دست آن را نگه میداریم و بعد مجددا کیک را باز می کنیم.
بعد از اینکه کیک اسفنجی کاملا خنک شد خامه ی فرم گرفته شده را روی سطح آن می مالیم طوری که از هر دو طرف که یک سانت خالی باشد. سعی کنید سطح خامه در همه جا یکسان باشد.
حال کیک را رول کنید و به اندازه های دلخواه برش بزنید.
برای تزیین رولت می توانید از پودر قند، دانه های انار و یا ژله های مکعبی استفاده کنید
ارسال نظر