طرز تهیه خورشت گل کلم خوشمزه با گوشت
طرز تهیه خورشت گل کلم خوشمزه و مجلسی را به صورت مرحله به مرحله همراه با فیلم به شما آموزش می دهیم.

خورشت گل کلم از خورشت های اصیل ایرانی است که با انواع گوشت قرمز و سفید قابل طبخ است که در ادامه طرز تهیه این نوع خورشت را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه خورشت گل کلم | |
گوشت |
500 گرم |
گل کلم کوچک | 1 عدد |
لپه | یک سوم پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذا خوری |
پیاز | 1 عدد |
آبلیمو | 4 قاشق غذا خوری |
زعفران دم کرده | 1 قاشق غذا خوری |
روغن، نمک، فلفل و زردچوبه | به مقدار لازم |
طرز تهیه ی خورشت گل کلم
-
برای تهیه خورشت گل کلم، ابتدا لپه را به مدت چند ساعت بخیسانید و 3 بار آب آن را عوض کنید. سپس آن را بپزید.
-
پیاز را نگینی خرد و در روغن سرخ کنید. و نیمی از آن را کنار بگذارید..
-
گوشت خرد شده را در پیاز تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.
-
فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید و کمی همراه گوشت تفت دهید.
-
3 لیوان آب جوش به آن اضافه کرده و در قابلمه را ببندید و اجازه دهید تا به جوش بیاید. سپس حرارت را کم کرده و صبر کنید تا گوشت پخته شود.
-
گل کلم ها را پس از شستن به قطعات با اندازه دلخواه تقسیم کنید و روی آن کمی نمک بپاشید و در مقداری روغن سرخ کنید.
-
لپه های پخته شده را با نیمی از پیاز داغ هایی که کنار گذاشته بودید تفت دهید و درساعت آخر پخت گوشت به آن اضافه کنید.
-
رب گوجه را درمقداری روغن تفت دهید و به همراه نمک و آبلیمو به خورشت اضافه کنید.
-
گل کلم ها را به خورشت اضافه کنید و صبر کنید تا خورشت جا بیفتد.
-
در انتها زعفران را به خورشت اضافه کنید و بعد از 5 دقیقه خورشت آماده سرو می باشد.
طرز تهیه خورشت گل کلم خوشمزه و مجلسی
نکاتی درباره ی تهیه ی خورشت گل کلم
-
در خورشت گل کلم می توان به جای گوشت از مرغ نیز استفاده کرد؛ بهتر است از سینه مرغ استفاده شود.
-
در صورت تمایل می توان از گوشت چرخ کرده به شکل کوفته استفاده کرد.
-
گل کلم خیلی سریع پخته می شود بنابراین، باید مراقب بود که له نشود و از به هم زدن آن خودداری شود زیرا، خورشت شکل خود را از دست می دهد.
سخن آخر