طرز تهیه مربای نارنگی و مارمالاد نارنگی در خانه
در این مطلب طرز تهیه مربای نارنگی و نحوه پخت مارمالاد نارنگی را برای علاقمندان به تهیه انواع مربا و مارمادلاد به اشتراک خواهیم گذشت، که امیدواریم مورد پسندتان واقع گردد.
در این مطلب طرز تهیه مربای نارنگی و نحوه پخت مارمالاد نارنگی را برای علاقمندان به تهیه انواع مربا و مارمادلاد به اشتراک خواهیم گذشت، که امیدواریم مورد پسندتان واقع گردد.
نارنگی سرشار از منیزیم، فسفر، کلسیم، ویتامین های C ،A ،B1 ،B2 و … می باشد و میوه ترش و شیرین با عطر و طعم عالی می باشد، که برای تهیه مربا و مارمالاد می توان از این میوه استفاده کرد. از این رو می توانید با طرز تهیه مربای نارنگی و دستور تهیه مارمالاد نارنگی آشنا شوید.
مواد مورد نیاز برای تهیه مربای نارنگی عبارت است از:
- نارنگی/ یک کیلو
- شکر/ یک کیلو
- زعفران دم کشیده/ نصف استکان
- وانیل/ به مقدار کمی
ابتدا نارنگی ها را بشویید، بعد از پوست گرفتن، آن ها را به صورت حبه حبه جدا کنید.
یک کیلو شکر را به همراه آب(به میزان کافی) درون قابلمه بریزید و بر روی حرارت قرار دهید، پس از به جوش آمدن آب، نارنگی های حبه حبه شده را به آن اضافه کنید، تا بپزد.
در ادامه طرز تهیه مربای نارنگی باید دقیقه ۱۰ بیش از برداشتن قابلمه از روی حرارت، وانیل و زعفران دم کشیده را به آن اضافه کنید.
پس از پختن کامل نارنگی ها و غلظت پیدا کردن، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
حال مربای نارنگی آماده شده است، پس از سرد شدن کامل مربا، آن را درون ظرف شیشه ای در بسته بریزید و داخل یخچال قرار دهید.
مارمالاد نارنگی:
مارمالاد نارنگی از جمله مارمالاد های خوش طعم و خوشمزه و لطیف می باشد و انواع شیرینی ها و دسرها و کیک ها را با آن تهیه و یا تزیین کرد و یا به عنوان صبحانه میل نمود. که براتی تهیه مارمالاد نارنگی به این مواد نیاز دارید:
- نارنگی بدون پوست/ یک کیلو
- شکر/ یک کیلو
- پودر ژلاتین/ یک و نیم ورق ژلاتین (یک قاشق چایخوری)
پس از شستن و گرفتن پوست نارنگی ها، پوست دوم آن را نیز بگیرید. زیرا برای شفاف شدن نارنگی تنها باید از قسمت فیله نارنگی(قسمت گوشتی نارنگی) استفاده نمایید.
سپس فیله ها را داخل یک ظرف لعابی بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و ظرف را به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
در مرحله بعد ظرف را از یخچال خارج کنید و روی شعله گاز با حرارت ملایم بگذارید.
سپس پودر ژلاتین را درون آب سرد(به میزان ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری) حل کنید.
پس از گذشت ۳۰ دقیقه، محلول پودر ژلاتین و آب را به مواد دیگر اضافه نمایید. بعد از ۵ دقیقه مارمالاد آمده می شود ومی توانید آن را از روی حرارت بردارید و پس از سرد شدن، مارمالاد نارنگی را داخل شیشه در بسته بریزید و درون یخچال نهگداری نمایید.
ضمن سپاس از همراهی شما عزیزان با طرز تهیه مربا و مارمالاد نارنگی، پیشنهاد می کنیم برای برای آشنایی با دستور پخت انواع مرباکلیک کنید.
منبع : آرگا