طرز تهیه استیک بره با برنج زعفرانی
یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیکهای بره سرو شود، ظرافت بخصوصی میدهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.
یک دستور بسیار خوشمزه که هم شیک و هم آسان است. زعفران به برنجی که قرار است در کنار استیکهای بره سرو شود، ظرافت بخصوصی میدهد. امیدواریم شما هم مثل ما از این غذا لذت ببرید.
مواد لازم برای 4 نفر:
- 1 قاشق سوپخوری روغن زیتون
- 12 استیک بره، پاک شده
- 1 قاشق چایخوری زعفران
- 1 پیاز قهوهای، درشت خردشده
- 1 و ½ لیوان برنج سبوسدار پخته نشده
- 2 لیوان آب مرغ
- 1 لیوان آب
- 1 لیوان زیتون سبز، پر شده با گوجههای نیمه-خشک
- فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. روغن را در یک ماهیتابۀ نچسب با دمای زیاد گرم کنید. استیکها را در 3 سری بپزید، هر طرف آنها را برای 2 تا 3 دقیقه (یا طبق سلیقه خود) بپزید. آنها را از ماهیتابه خارج کرده و کناری بگذارید.
- زعفران را به ماهیتابه اضافه کرده و در دمای زیاد برای یک دقیقه (یا تا زمانی که رایحه آنها پخش شود) بپزید. پیاز را اضافه کرده و برای 2 تا 3 دقیقه (یا تا زمانی که نرم شدند) آنها را بپزید. برنج، آب مرغ و آب را نیز اضافه کنید. به نقطۀ جوش برسانید.
- ترکیب برنج خود را درون یک ظرف طبخ 25 سانتی بریزید. استیکها را در یک لایه روی آن بگذارید. آنها را با یک درپوش یا فویل سفت بپوشانید. برای 35 تا 40 دقیقه (یا تا زمانی که تمام مایع جذب شده و برنج نرم شده است) آنها را در فر بپزید.
- استیکها را خارج بکنید. آنها را بپوشانید و گرم نگاه دارید. زیتونها را به درون برنج بریزید. ادویه بزنید. با قاشقبرنج را درون بشقابها ریخته و همراه با دو تکه استیک بروی آن سرو کنید. اگر میتوانید این غذا را همراه باسالاد میل کنید.
-
-