درمان کم‌خونی با میوه‌ای سیاه اما شیرین!/ خونی که با خرما در بدن شما می‌جوشد

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: خرما از میوه‌های مناطق گرمسیری و برای درمان کم خونی بسیار مفید است.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز ، با بیان این که خرما منبع خوبی برای انواع ویتامین‌ ها و مواد معدنی به شمار می‌رود و هم‌چنین به عنوان منبع خوبی برای انرژی، قند، و فیبر شناخته می‌شود، گفت: این میوه از میوه‌های مناطق گرمسیری است و به دلیل دارا بودن پتاسیم و ویتامین B فراوان داروی خوبی برای کم خونی است.

دبیر انجمن تغذیه البرز با توجه به این که مواد معدنی ضروری بدن نظیر کلسیم، آهن، فسفر، سدیم، پتاسیم، منیزیوم و روی را نیز می‌توان با مصرف خرما تامین کرد، گفت: خرما حاوی ویتامین‌هایی نظیر تیامین، نیاسین، اسید فولیک، ویتامین A و ویتامین K است.

ارسال نظر