آلبالو بخورید تا سلامت بمانید

دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: آلبالو سرشار از آنتی اکسیدان و برای کاهش فشار خون مفید است.

زهرا احدی، دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: آلبالو سرشار از پلی‌فنول‌های مهمی است که نقش آنتی‌اکسیدانی دارند و می‌توانند به کاهش فشارخون کمک کنند.
دبیر انجمن تغذیه البرز افزود: میوه و سبزی‌های رنگی به خصوص به رنگ قرمز، بنفش و سبز تیره مانند آلبالو، انگور سیاه و قرمز، آلو سیاه، توت فرنگی، کلم قرمز، برگ ‌تربچه و اسفناج حاوی حجمی بالا از آنتی اکسیدان‌ها هستند که مصرف هر یک از آن‌‌ها به خصوص در فصل برداشت در پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های مختلف از جمله بیماری‌های قلبی عروقی و انواع سرطان‌ موثر است.
احدی گفت: رنگ قرمز شفاف و غلیظ آلبالو فقط برای جذابیت و زیبایی نیست، بلکه به علت وجود میزان زیادی از آنتوسیانین‌ ها است.
او افزود: آنتوسیانین ها، نوعی آنتی‌اکسیدان هستند که می‌توانند با آسیب‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد مقابله کنند و مانع از استرس شوند.
دبیر انجمن تغذیه البرز با اشاره به این‌که آلبالو سرشار از مواد مغذی مهمی مانند فیبر، کاروتنوئیدها، ویتامین C و پتاسیم است، گفت: این میوه تابستانی جزء میوه های کم‌کالری هم محسوب می‌شود.

ارسال نظر