آغاز اجرای مرحله دوم بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در اصفهان
همزمان با کشور مرحله دوم بررسی الگوی مصرف مواد غذایی در اصفهان کلید خورد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ معاون غذا وداروی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: این طرح با محوریت اطلاعات مربوط به الگوی غذایی در این فصل در مناطق روستایی، شهری و حاشیه شهر در 9 شهرستان تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان شامل اصفهان، فلاورجان، لنجان، خمینی شهر، نجف آباد، مبارکه،سمیرم، شاهین شهر و فریدن با روش یکسان اجرا می شود.
ابوالفضل اصلانی افزود: همچنین در اجرای این طرح تا دوازدهم شهریور داده های الگوی مصرف مواد غذایی خانوار از طریق کارشناسان تغذیه شاغل در شبکه های بهداشت و درمان شهرستان ها و از طریق مراجعه حضوری به منازل شهروندان و مصاحبه مستقیم با افراد جمع آوری می شود.
وی گفت: هدف از اجرای این طرح کمک به شناسایی گروه ها و جمعیت های در معرض ناامنی غذایی به تفکیک استان، مناطق روستایی، شهری و حاشیه شهرها، شناسایی عوامل خطر تغذیه ای مرتبط با بیماری های غیرواگیر، شناسایی روند تغییرات در الگوی مصرف مواد غذایی، پایش و اصلاح سیاست ها، مداخلات و برنامه های حوزه غذا و تغذیه و تدوین سیاست ها و برنامه های اجرایی و تخصیص بودجه در حوزه غذا و تغذیه با هدف ایجاد هماهنگی بین الگوی تولید، عرضه و مصرف در زمینه تامین نیازهای تغذیه ای و سلامت جامعه است.
مرحله نخست بررسی ملی الگوی مصرف مواد غذایی خانوارها از دهم دی تا بهمن پارسال ، با هدف تعیین وضعیت تغذیه ای مردم و تامین داده های مورد نیاز برای سیاست گذاران در عرصه غذا و تغذیه، از جمله در طراحی و اجرای برنامه هدفمندسازی یارانه ها، طراحی و تدوین برنامه های سوم تا ششم توسعه کشور اجرا شد.