جشنواره ای که دلها را کباب کرد
دومین جشنواره ملی کباب و اولین جشنواره لبنیات گلپایگان با حضور مردم و مسئولان در بوستان جنگلی گلپایگان برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز اصفهان؛ در این جشنواره با برپایی 100 غرفه توانمندی های شهرستان همچون شیوه پخت کباب و مواد غذایی تولیدی گلپایگان ، لبنیات، صنایع دستی و سوغات در معرض دید مردم و گردشگران قرار گرفت.
رضایی استاندار اصفهان در این جشنواره، حضور با نشاط مردم در جشنواره کباب و لبنیات را نشان دهنده همدلی و هم نوایی با مسئولان دانست و گفت: مردم با وجود مشکلات معیشتی که به واسطه تحریم ها ایجاد شده به کوری چشم دشمنان انقلاب و نظام اسلامی همچنان امید، شادابی و نشاط دارند.
رونمایی از تمبر جشنواره کباب گلپایگان با حضور معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور و استاندار اصفهان از برنامه های جانبی این جشنواره بود.
مسئول میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری گلپایگان هم سابقه پخت کباب سنتی درگلپایگان را بیش از دو قرن بیان کرد و گفت: کباب گلپایگان دارای شهرت و معروفیت خاص در کشور است.
مصطفی قانونی افزود: مهارت پخت کباب شهرستان گلپایگان، 4 تیر امسال به شماره 1863 در فهرست میراث ناملموس کشور به ثبت رسید.