طرز تهیه کتلت مرغ | نکته طلایی برای خشک نشدن کتلت

کتلت یکی از خوشمزه‌ترین غذای ایرانی است که هرچند با سلیقه‌ها و دستورهای مختلف پخت می‌شود. در این مطلب با طرز تهیه کتلت مرغ زعفرانی آشنا می‌شوید.

طرز تهیه کتلت مرغ | نکته طلایی برای خشک نشدن کتلت

کتلت یکی از خوشمزه‌ترین غذای ایرانی است که هرچند با سلیقه‌ها و دستورهای مختلف پخت می‌شود و شاید به ظاهر آماده کردن آن راحت باشد. ولی وقتی قرار بر این است که تعداد زیادی از آن را درست کنید وقت‌گیر و سخت به نظر می‌رسد. اما مطمئن باشید این غذا وقتی با سنگک داغ و ترشی و مخلفات دیگر سرو شود، آنقدر خوشمزه و خوش خوراک است که تمام آن دردسرها از ذهنتان پاک می‌شود.
ترفندی ساده برای خرد کردن پیاز | این مهارت ضروری را یاد بگیریم برای کتلت می‌توانید هم از گوشت قرمز و هم از گوشت سفید استفاده کنید و آن را با سبزیجات محلی یا ادویه‌های مختلف با آرد سوخاری مزه‌دار کنید. در ادامه این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه کتلت مرغ را با هم مرور کنیم.
مواد لازم (برای ۳ نفر) سینه مرغ یک عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیب زمینی بزرگ سه عدد
تخم مرغ یک عدد
آرد سفید به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
طرز تهیه استانبولی پلو به روشی متفاوت | نکات خوشمزه شدن کته گوجه طرز تهیه سمبوسه |‌ چگونه سمبوسه را بپیچیم؟ طرز تهیه چیپس خانگی | ترفند طعمدار و ترد کردن چیپس ساده
طرز تهیه کتلت مرغ ► مرحله اول
اول از همه استخوان‌های مرغ را جدا کنید و آن‌ها را داخل مخلوط‌کن بریزید. برای این که کتلت خشک نشود، مقداری چربی گوسفندی هم می‌توانید با مرغ‌ها چرخ کنید.
► مرحله دوم
یک کاسه بزرگ بردارید و سیب زمینی‌ها را به صورت جداگانه با رنده ریز، داخل آن رنده کنید. پیاز را هم داخل کاسه رنده کنید. تخم مرغ را هم داخل کاسه بشکانید و با دست‌تان شروع به ورز دادن مواد کنید تا مایه کتلت کاملا منسجم و یکدست شود.
► مرحله سوم
حالا نوبت به اضافه کردن ادویه‌ها و زعفران است. نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کنید. زعفران را هم که از قبل دم کردید اضافه کنید و دوباره مواد را ورز دهید. مایه کتلت آماده است.
► مرحله چهارم
یک تابه بردارید. داخل آن مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن به خوبی داغ شود. حالا به اندازه ۱ عدد گردو از مواد بردارید و به کمک کف دست پهن کنید.
► مرحله پنجم
قطر کتلت نباید آنقدر زیاد باشد که خام بماند و نه آنقدر نازک که خشک شود و بسوزد. حدود یک سانتی‌متر ضخامت کافی است.
کتلت‌ها را داخل آرد سفید بغلتانید و داخل روغن قرار دهید.
حرارت را متوسط کنید تا داخل کتلت خام نماند و روی آن بسوزد. بعد از این که یک طرف کتلت‌ها سرخ شد، آن‌ها را برگردانید و طرف دیگر هم سرخ کنید.
منبع: کتاب کاله

ارسال نظر