طبع انگور سرد است یا گرم؟؛ خواص شگفت انگیز انگور برای سلامتی

طبع انگور بستگی به رنگ آن دارد.اطلاعاتی از خواص آن برای معده، زنان باردار، مردان و... به همراه مضرات، کالری، ارزش غذایی را آورده ایم و به سوالات شما پاسخ می دهیم.

طبع انگور سرد است یا گرم؟؛ خواص شگفت انگیز انگور برای سلامتی

انگور حاوی ویتامین‌هایی چون ویتامین K، ویتامین A، ویتامین C، ویتامین B6 و حاوی مقادیر فراوانی از تیامین، ریبوفلاوین، نیاسین، فولات و مواد معدنی پتاسیم، کلسیم، منیزیم، فسفر و سدیم است که در ادامه اطلاعاتی از خواص و مضرات انگور را به همراه طبع و مصلح آن می خوانید:

طبع انگور سرد است یا گرم؟

طبع انگور بستگی به نوع آن دارد.طبع انگور فخری گرم است و طبع انگور عسگری سرد است. اگر مزاج‌ شما گرم است انگور‌های زرد و سبز رنگ مصرف کنید و اگر طبع‌تان سرد است، باید انگور قرمز و سیاه مصرف کنید. 

مصلح انگور

مصلح انگور رازیانه، برنج، تخم کرفس، غذاهای ترش، سکنجبین و زیره هستند.

grape (3)

خواص انگور 

  1.  از کاربرد و خواص انگور ناشتا می توان به سلامت گوارش و هضم بهتر غذا کمک کرد و در درمان بیماری‌هایی نظیر زخم معده و درد های گوارشی موثر است.
  2. از خواص انگور برای مردان می توان به بهبود سلامت قلب، سلامت مغز، سلامت گوارش، کاهش خطر سرطان وافزایش انرژی اشاره کرد.
  3. فواید انگور برای معده باعث بهبود عملکرد گوارش می شود زیرا این میوه حاوی فیبر وپکتین است که می‌تواند به جلوگیری از سوء هضم، کاهش تولید گاز و بهبود علائم سوء هضم مانند درد شکم کمک کند.
  4. یکی از خواص انگور سیاه برای کبد چرب، توانایی کاهش سطح چربی در کبد است زیرا این میوه حاوی مواد آنتی‌اکسیدانی مانند رزوراترول و کوئرسیتین است.
  5. از خواص انگور قرمز در طب سنتی به دلیل طبع گرمی که دارد نمی توان چشم پوشی کرد زیرا می‌تواند در کاهش کلسترول خون موثر باشد.
  6. یکی دیگر از فواید این میوه کمک به کاهش وزن است زیرا رسوراترول موجود در انگور، توانایی سلول‌ها برای ذخیره چربی را کاهش می دهد و با سرعت بسیار زیادی سلول‌های چربی را تجزیه می‌کند.
  7. اولئانولیک اسید و آلدئید اولئانولیک موجود در پوست انگور که خاصیت ضد باکتریایی دارد، جلوی رشد و تکثیر باکتری‌های دهان را که باعث پوسیدگی دندان می شود را می‌گیرد.
  8. انگور حاوی  آنتی اکسیدانی به نام پولی فنول‌ها است که باعث کاهش جذب کلسترول می‌شود.
  9. انگور حاوی مواد آنتی اکسیدان، بتاکاروتن، لوتئین و زآگزانتین است که باعث سلامت بینایی می شود و در پیشگیری از بروز آب مروارید موثر است.
  10. انگور منبع ریزمغذی‌هایی نظیر مس، آهن و منگنز است که در تشکیل و استحکام استخوان‌ها نقش دارند.
  11. انگور حاوی آنتی اکسیدان های است که پوست را شفاف و از پیری پوست جلوگیری می کند.
  12. یکی از خواص انگور؛ درمان آلزایمر است زیرا مصرف این میوه باعث افزایش سلامت مغز می شود و فرد را در مقابل اختلالات مغزی محافظت کند.
  13. مصرف این میوه به دلیل فیبری که دارد در درمان یبوست موثر است.

 خواص انگور در بارداری

  • درمان یبوست
  • رفع گرفتگی عضلات
  • جلوگیری از کم خونی
  • تقویت بینایی جنین ‌
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • رشد سیستم عصبی جنین
  • کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی

grape (2)

مضرات انگور 

  •  مضرات انگور برای کلیه:مصرف زیاد انگور، باعث بروز مشکلات و بیماری های کلیوی می شود زیرا کلیه ها برای دفع پتاسیم از بدن با مشکل مواجه هستند و اگر  اگر کلیه ها نتوانند پتاسیم موجود در خون را خارج کنند خطر مرگ هم وجود دارد.
  • زیاده روی در مصرف انگور  می تواند باعث افزایش وزن شود.
  • انگور حاوی سموم دفع آفات است، بنابراین توصیه می‌شود در مصرف انگور پرخوری نکنید.
  • زیاده روی در مصرف انگور،  باعث حالت تهوع، استفراغ، اسهال و ناراحتی معده می شود. 
  • اگر از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنید بهتر است قبل از مصرف انگور با پزشک مشورت کنید.
  • کسانی که نمی توانند فروکتوز را تحمل کنند بهتر است از مصرف زیاد انگور خودداری کنند چرا که باعث آسیب کبد و کلیه می شود.
  • خوردن انگور باعث تحریک گلو و تشدید موقتی علائم آلرژیک سرماخوردگی می شود.
  • مصرف ناشتای انگور می تواند باعث ایجاد حالت تهوع در بعضی افراد شود.

کالری انگور 

کالری انگور در حالت خام 57 کیلو کالری در 100 گرم می باشد.

ارزش غذایی انگور 

جدول ارزش غذایی انگور، همه انواع خام
تشکیل دهنده اصلی مقدار در100 گرم
انرژی (کالری) 57 کیلوکالری
کربوهیدرات 13.93 گرم
پروتئین 0.81 گرم
چربی 0.47 گرم
آب 84.29 گرم
فیبر 3.90 گرم
ویتامین های انگور، همه انواع خام
نام ویتامین مقدار در 100 گرم
ویتامین A 3.00 میکروگرم
فولات (B9) 2.00میکروگرم
مواد معدنی انگور، همه انواع خام
نام ماده معدنی مقدار در 100 گرم
کلسیم 37.00 میلی گرم
آهن 0.26 میلی گرم
منیزیم 14.00 میلی گرم
فسفر 24.00 میلی گرم
پتاسیم 203.00 میلی گرم
سدیم 1.00 میلی گرم
روی 0.11 میلی گرم
مس 0.12 میلی گرم
منگنز 1.97 میلی گرم

grape (1)

انگور چیست؟

انگور(به انگلیسی grape)  میوه نرم‌پوست و شیره‌داری است که از درخت انگور به عمل می‌آید. میوه انگور به زنگ زرد، سیاه و قرمز موجود است.

انواع انگور

  • انگور ملایی
  • انگور شیرازی
  • انگور کلاهداری
  • انگور لعل سفید
  • انگور صاحبی سفید
  • انگور صاحبی قرمز
  • انگور شاهانی سفید
  • انگور بی‌دانه کشمشی

پرسش های متدوال

چرا انگور برای سرماخوردگی بد است؟

انگور برای سرماخوردگی بد است زیرا هیستامین را در بدن آزاد می‌کند، عملی که باعث شده ویروس و بیماری فعال‌تر شود.

چرا انگور میخورم اسهال میشم؟

انگور حاوی قند و فیبر است و مصرف بیش از حد آن باعث می شود بدن به سمت روده ها آب زیادی ارسال کند و در نتیجه منجر به اسهال می شود.

بهترین انگور ایران کجاست؟

بهترین انگور ایران سردشت استان آذربایجان است.


سخن آخر

طبع انگور سبز و زرد سرد و طبع انگور قرمز و سیاه گرم می باشد و این میوه خوش رنگ تابستانی دارای خواصی برای کاهش وزن، کاهش کلسترول، سلامت بینایی، سلامت گوارش، کاهش یبوست و .... است.در صورتی که شما اطلاعات بیشتری از این میوه در اختیار دارید آن را در بخش کامنت‌های این مطلب حتما با ما در میان بگذارید.

ارسال نظر