طرز تهیه تاسکباب
از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که میتواند در برنامه غذاییتان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.
از غذاهای تکراری دل بکنید و به سراغ طبخ غذاهای جدید بروید. تاس کباب هم یکی از این غذاهاس که میتواند در برنامه غذاییتان جای بگیرد و سلامت شما را تامین کند.
مواد لازم برای تهیه تاس کباب:
- گوشت گوسفندی: ۱ کیلو
- سیب زمینی: ۲ عدد
- پیاز: ۲ عدد بزرگ
- به: ۱ عدد
- هویج: ۳ عدد
- روغن زیتون: ۲ ق غ
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار کافی
طرز تهیه و دستور پخت تاس کباب:
۱. ابتدا باید مواد را به تکههای کوچکتر ببرید. مثلا گوشت را به ۴ تکه تقسیم کنید و بعد سیب زمینی، هویج و پیاز را به صورت حلقهای ببرید. میوه به را به صورت قاچ هندوانه برش دهید.
۲. سپس قابلمه مناسبی را انتخاب کنید و مقداری روغن داخل آن بریزید. بعد یک ردیف پیاز حلقه شده را کف قابلمه بچینید و روی پیازها تکههای گوشت قرار دهید. بر روی تکههای گوشت کمی فلفل و زردچوبه بپاشید و به همین ترتیب هویج و به را هم روی گوشت بچینید و در آخر سیب زمینیهای حلقه شده را قرار دهید. نصف پیمانه آب را به همراه مقداری نمک و ادویههای دیگر داخل قابلمه بریزید و روی حرارت گاز قرار دهید تا بهجوش بیاید.
۳. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید غذا به آرامی حدود ۳ تا ۴ ساعت آب بیندازد و پخته شود. اگر هم آب غذا تمام شد حتما مقداری آب به آن اضافه کنید تا پیازها ته نگیرد.